Skip to content
Upcoming

De leukste glitter sneakers

21 februari 2018 16:16
De leukste glitter sneakers

Check deze glitter sneakers! Glitters zijn vrij heftig, daarom moet je er echt van houden. Maar voor de lovers zoals ik, scrol dan veder! Niet zo fan van glitters? Klik dan hier.


Opening Ceremony

In 2017 heeft het merk Opening Ceremony een  2 sparkly ”glitter” packs ontworpen. Opening Ceremony heeft toen een Vans model met glitters ontworpen. Nu komt Opening Ceremony met een nieuwe collectie in samenwerking met La Cienaga sneakers compleet in glitters. Via Instagram heeft OC 5 paar van de glittersneakers laten zien. In de video kan je de colorways zien; Purple/Red, Blue/Orange, Grey/Red, Green/White en Silver/Blue. Elke sneaker bevat de woorden ”OPENING CEREMONY” op de rand van de zool. Gebaseerd op de Instagram post kunnen we er vanuit gaan dat La Cienaga x Opening Ceremony snel gereleased worden. Helaas is de officiële releasedatum en prijs nog niet bekend.


Puma Basket Platform Glitter

De Puma sneaker in het goud is in de sale! Des te meer reden om deze aan te schaffen. Puma Basket Platform Glitter heeft 2 colorways, silver en goud. Dankzij het witte platform als zool is de sneakers ook nog makkelijk dagelijks te dragen.

Prijs: €120,00.   €85,00 
Colorway: gold
Stylecode: 364093 02
Shoplink: klik >>HIER<<

Prijs: €119,00 
Colorway: silver
Stylecode: 364093 01
Shoplink: klik >>HIER<<


New Balance glitter pack

Natuurlijk mag de New Balance glitter pack niet ontbreken! Dit zijn 2 van de 3 sneakers van de pack. De zilveren en de bronzen zijn de meest shiney en glamour New Balance sneakers.

Prijs: €99,00
Colorway: Silver
Stylecode: WL574NRI
Shoplink: klik >>HIER<<

 as

Prijs: €99,95
Colorway: Bronze
Stylecode: WL574NRG
Shoplink: klik >>HIER<<

adidas Superstar Boost

De adidas Superstar Boost mag ook niet ontbreken. De roze metallic colorway zorgt voor een opvallende shiney look.

Prijs: 129,95  €90,96
Colorway: Copper Metallic/Footwear White
Stylecode: BB2270
Shoplink: klik >>HIER<<


Gucci Ace

Zeker een sneaker die op je verlanglijstje moet staan! De retro glitter sneaker van Gucci heeft niet alleen zilveren glitters maar ook metallic details zoals de strepen.

Prijs: €550,00
Colorway: zilveren
Stylecode: 475213KSP60
Shoplink: klik >>HIER<<

Images by Asphaltgold