Skip to content
Upcoming

Leopard print voor de Nike Air Force 1 Pixel

18 november 2020 17:16
Leopard print voor de Nike Air Force 1 Pixel

De Nike Air Force 1 Pixel is het nieuwste Air Force variant en zal opnieuw een te gekke colorway krijgen. Dit is de Leopard colorway. Al eerder zagen we te gekke colorways voorbij komen die binnenkort zulle droppen, zo ook met de geliefde dierenprint. Dit was de ‘Snake‘ colorway. Hieronder kan je alle details vinden over de ‘Leopard’ colorway!

De Nike Air Force 1 is een sneaker waar we nooit over uitgepraat raken. De sneaker werd in de jaren ’80 gedropt voor het basketbal, maar als snel werd het klassieke Nike model gebruikt als lifestyle sneaker. Vandaag de dag kennen we niet alleen de Air Force 1 in ongekend veel colorways maar ook zijn er verschillende varianten. Bijvoorbeeld de Shadow, Sage en de Pixel.

Nike Air Force 1 Pixel ‘Leopard’ | CV8481-100

De Nike Air Force 1 Pixel geeft een speelse draai aan het populaire Nike model. Het 3D-effect op de sneaker zorgt hiervoor. Het 3D-effect zien we terug op de branding op de heeltab, tong en op de insole. Overigens zorgt de midsole en de uitgesneden swoosh hier ook voor. Voor de nieuwe ‘Leopard’ colorway is er gebruik gemaakt van een witte kleur voor de gehele sneaker. Het lederen bovenwerk wordt compleet gemaakt door de swoosh en de heeltab die beschikken over de te gekke leopard print. En natuurlijk kan de air branding op de midsole niet ontbreken. Kortom, weer een prachtige colorway.

Wanneer de Nike Air Force 1 Pixel ‘Leopard’ zal droppen is nog onbekend. We verwachten dit leuke paartje nog in 2020 bij Nike met een prijskaartje van €110. Hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken. Om geen een release te hoeven missen kan je de releasekalender in de gaten houden en ons volgen op Instagram!

Nike Air Force 1 Pixel 'Leopard'

CV8481-100 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Air Force Pixel Leopard
Air Force Pixel Leopard
Air Force Pixel Leopard
Air Force Pixel Leopard
Images by: Nike