Skip to content
Upcoming

Lentekriebels van deze nieuwe Asics Sakura!

15 maart 2018 12:47
Lentekriebels van deze nieuwe Asics Sakura!

Er is een nieuwe Asics collectie uitgekomen! De Asics Sakura-lijn bestaat uit 6 paar loopschoenen en luchtige hardloopkleding waar je mee naar buiten wil! De periode waarin de kersenbloesem in bloei staat heet in het Japans ‘sakura’, vandaar de naam. Het levert prachtige taferelen op in rood, roze en wit. Maar daar gaat het hier natuurlijk niet om: het gaat erom dat je de nieuwe hardloopschoenen aantrekt. Cherry Blossom Festival is een feest in Japan. Vier het Cherry Blossom Festival met deze special edition Gel-NIMBUS 20 Sakura! Natuurlijk zien de sneakers er top uit, maar ze hebben nog veel meer te bieden.

De collectie bevat 6 verschillende sneakers. Er zijn verschillende soorten Asics modellen gebruikt voor deze lijn. De RoadHawk FFGEL- Nimbus 20 en GEL-Kenun. De verschillende modellen hebben allemaal hun eigen technologie en kwaliteit. In europa zijn er maar een aantal Asics verkijgbaar. Wil jij weten welk model heb beste bij jou past? Scroll naar beneden en lees verder!


Asics GEL- Nimbus 20 WMNS

Prijs: €180,00
Color:  Cherry / Coffee / Blossom
Stylecode: T854N.0606
Shoplink: Klik hier >>

De GEL-Nimbus is een van de modellen dat is gebruikt in de Sakura collectie. Dankzij de Adaptive Gel zool in de GEL-Nimbus 20 zal je de beste loopervaring geven doordat het materiaal meer demping biedt naarmate je vermoeider raakt. Het verbeterde FluidRide zorgt voor meer ondersteuning en heeft een lichte constructie. Een 360 Fluid Skin bovenwerk past zich perfect aan je voet aan. De strategisch geplaatste overlays omhullen en ondersteunen je voeten tijdens het hardlopen.


Asics Roadhawk FF WMNS

Prijs: €120,00
Color: cherry/blossom/birch
Stylecode: T895N.0606
Shoplink: Klik hier >>

De Roadhawk FF Sakura voor dames viert het Cherry Blossom Festival met deze special edition schoen. Een geliefde neutrale hardloopschoen voor elke dag. De RoadHawk FF is lichtgewicht en reageert snel dankzij de volledige FlyteFoam middenzool. Door de toepassing van het geavanceerde middenzoolfoam is FlyteFoam 55% lichter dan het standaardmateriaal. De organische vezels laten de RoadHawk FF perfect terugkeren in zijn oorspronkelijke vorm voor een uitstekende demping van het begin tot het einde van je rondje hardlopen