Skip to content
Where to Cop

Lente ready met deze Nike Air Max 98 “Total Crimson”!

11 april 2018 12:34
Lente ready met deze Nike Air Max 98 “Total Crimson”!

1998 was het geboortejaar van de Nike Air Max 98. Dit jaar vieren wij daarom haar 20e levensjaar en hoe kunnen we dat beter doen met een goede dosis releases?

Voor de volgende colorway van de Nike Air Max 98 gaat Nike op een nieuw tour. Ze spelen met nieuwe, fellere kleuren. Kleuren die goed passen bij het lekkere weer wat (eindelijk) weer om de hoek komt kijken. Met de felle oranje/crimson kleur in combinatie met de licht en donkere grijzen tinten verspreid over de upper wordt de sneaker goed in contrast gebracht, waardoor de kleuren ‘poppen’.

Als we dan verder inzoomen op de sneaker zelf zien we dat er in de gehele sneaker gebruik is gemaakt van de kleuren wit, lichtgrijs, donkergrijs en crimson/oranje. De upper is voorzien van een admend mesh materiaal voor extra frisse voetjes tijdens het dragen. De witte midsole met crimson air-unit geeft de sneaker de finishing touch met wat extra magie.

Er is nog geen releasedatum van de Nike Air Max 98 “Total Crimson” bekend maar naar alle verwachting zal hij deze maand nog uitkomen.


Nike Air Max 98 “Total Crimson”

Releasedatum: 14-04-2018
Prijs: €180,-
Color: Wolf Grey/Dark Grey-Total Crimson
Stylecode: 640744-006
Storelist: Klik Hier >>