Skip to content
Upcoming

Laat je kinderlijke creativiteit los op de LEGO adidas UltraBOOST 4.0

6 april 2021 14:00
Laat je kinderlijke creativiteit los op de LEGO adidas UltraBOOST 4.0

Wie heeft er nou vroeger niet met LEGO gespeeld? Iedereen wel toch? LEGO x adidas zetten hun samenwerking voort en hebben samen hun creativiteit losgelaten op het UltraBOOST 4.0 silhouet. Althans, ze geven jou ook nog de kans om een eigen bijdrage te leveren, zodat de kinderlijke jij toch nog met LEGO blokjes kan spelen. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Dit is niet de eerste keer dat LEGO en adidas de samenwerking aangaan. In september 2020 brachten de twee namelijk al een ZX 8000 uit. Het was de eerste keer dat de twee hun handen ineen sloegen en dit was een groot succes. De collab is sold out en dat is natuurlijk altijd een goed teken. Vervolgens brachten de twee in oktober 2020 het nieuws naar buiten dat we de komende tijd nog mooie dingen kunnen verwachten, wat duid op een langdurige collab. We kunnen niet alleen sneakers verwachten, maar volgens geruchten ook kledingstukken. Al met al genoeg om met veel plezier naar uit te kijken.

LEGO x adidas UltraBOOST 4.0 | FY7690

Het UltraBOOST 4.0 silhouet is in een vrij rustig kleurpallet opgemaakt. De basis van de sneaker is voornamelijk samengesteld van wit mesh materiaal, terwijl verder overlays voornamelijk van textiel gemaakt zijn. Het silhouet beschikt ook over mudguards die in zilveren kleuren zijn verwerkt. Op de toebox zijn allerlei rondjes te vinden die het doen laten lijken alsof je er LEGO blokjes op kunt plaatsen. De zijkanten beschikken over de kenmerkende Three Stripes en deze kan je helemaal eigen maken doordat je er LEGO blokjes op kunt plaatsen om de sneaker te animeren. Onder het bovenwerk van de sneaker loopt de witte kenmerkende midsole, terwijl er hieronder een contrasterende zwarte outsole loopt.

Volgens bronnen komt de LEGO x adidas UltraBOOST 4.0 aankomende donderdag, 8 april 2021, uit via verschillende retailers. Benieuwd naar welke retailers dit zijn? Check onze Releasekalender voor meer info. Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws.


LEGO x adidas
LEGO x adidas