Skip to content
Upcoming

Leer en canvas op de nieuwe Air Force 1 ‘Black/silver’

2 april 2021 10:00
Leer en canvas op de nieuwe Air Force 1 ‘Black/silver’

Canvas is een materiaal dat we niet vaak zien op de Air Force 1. Maar dit keer heeft Nike het toch gedaan. Op deze nieuwe Air Force 1 black/silver wisselen leer en canvas elkaar af. Het kleurenpallet bestaat uit wit, grijs en zwart. Maar saai, dat is dit paartje zeker niet!

De Nike Air Force 1 staat bekend om zijn sportieve look. De sneaker is dan ook begonnen op het basketbalveld in 1982. Het silhouette gaat dus al heel wat jaartjes mee en heeft al meerdere trends doorstaan. Toch zijn we nog niet klaar met de AF1 en willen we nog altijd nieuwe colorways bemachtigen. De classic witte sneaker blijft nog altijd favoriet, maar deze nieuwe colorway laat ons sneaker-hartje sneller kloppen!

Nike Air Force 1 Black/Silver | CT2301-001

Nike Air Force 1 Black/Silver | CT2301-001

Zoals we al benoemden, wordt er gespeeld met verschillende materialen. Op en rond de teen zien we zwart en wit leer. Achterop de sneaker wordt het leer vervangen door canvas. Op de zwarte, canvas hiel zien we in grote letters ‘NIKE’ geborduurd, wat erg de aandacht trekt. Verder zien we een grijze Swoosh en backtab, die ook beide van canvas gemaakt zijn. Grijs komt ook terug op de veters en de outsole.

Wat ook opvalt is het tonglabel. Deze heeft het Nike Sports logo, wat we niet vaak terug zien op de Air Force 1. Toch hebben ze er dit keer voor gekozen het logo wel te gebruiken, wat de sneaker helemaal af maakt.

Nike Air Force 1 Black/Silver | CT2301-001

Wanneer de Air Force 1 black/silver released, weten wij helaas nog niet. We houden je op de hoogte via onze releasekalender, blogs en Instagram. Lees ondertussen andere blogs over andere Nike release’s zoals de Air Jordan 1 Zoom, die zaterdag 3 april dropt.

Volg Sneakerjagers op Instagram voor release info, roddels, nieuwtjes en nog veel meer sneaker content!

Nike Air Force 1 Black/Silver | CT2301-001