Skip to content
Upcoming

Leaked: Nike Air Max Deluxe x Skepta

14 juli 2018 12:35
Leaked: Nike Air Max Deluxe x Skepta

Na de release van zijn op Parijs geïnspireerde Air Max 97 / BW’s eerder dit jaar, staat de Britse grime/hiphop legende Skepta weer in de schijnwerpers van Nike. Er zijn namelijk beelden opgedoken van een Air Max Deluxe x Skepta collab.

Volgens de gelekte foto’s heeft de sneaker een zwart bovenwerk met een statisch wit patroon en reflecterende details, knikkend naar de lo-fi VHS-stijl die Skepta voor veel van zijn muziekvideo’s gebruikt. “8 juni 2014” is te zien aan de zijkant van de schoen, dit is een verwijzing naar de releasedatum van “That’s Not Me,” Skepta’s grootste hit tot nu toe die hem een ​​”Best Video” award opleverde tijdens de 2014 MOBO Awards . “Never Sleep On Tour” verschijnt ook in hetzelfde lettertype op de binnenzijde van de schoen, en verwijst naar het hectische tourschema van de muzikant. Zwarte kunststof overlays en unieke hakdetails maken de look van het bovenwerkaf , terwijl een rode Air-unit voor een finishing touch van contrast en comfort zorgt.

Er is helaas nog geen release info bekend over deze bijzondere sneaker. Houd voor updates onze blogs en onze release kalender in de gaten! Als je dit wel een tof model vindt dan is de OG Air Max Deluxe misschien wat voor jou.