Skip to content
Upcoming

LEAKED: De Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’ Duck Camo

19 mei 2020 16:20
LEAKED: De Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’ Duck Camo

Sommige releases worden tijden, soms zelf een jaar van te voren aangekondigd. Maar andere zijn er ‘opeens’, zo zagen we laatste de Ghost Green Duck Camo Air Max 90! En op 19 mei poste Atmos Japan een filmpje die aangaf dat er nog een Duck Camo colorway aanzit te komen. En laten er nou foto’s online zijn gekomen van de nieuwste Total Orange Duck Camo!

Nike Air Max 90 Duck Camo

De Duck Camo colorway op de Air Max 90 is niet nieuw. In 2013 bracht de Japanse grootmacht Atmos namelijk al een Air Max 90 uit met deze bijzonder print. Sinds toen bleef het redelijk rustig rondom de Duck Camo colorways, maar in 2020 gaat het helemaal los! Want eerst zagen we de Atmos X Nike Air Max 90 Duck Camo 2.0 ook wel bekend als de ‘Reverse Duck Camo’. Niet veel later werd de Ghost Green Duck Camo aangekondigd, dit keer geen Atmos collab. De vlakverdeling was wel hetzelfde als de Atmos collab alleen was de Swoosh van vilt en heeft het geen slangenpatroon!

En dan zijn we nu bij de nieuwste colorway aangekomen, een hele dope ‘Total Orange’ colorway. Eigenlijk heeft de sneaker weer de klassieke vlakverdeling. Maar dit keer voert de ‘Total Orange’ kleur de boventoon op de sneaker. En deze kleur doet het heel goed in samenwerking met de Duck Camo print.

Er zijn dus nu 3 Duck Camo colorways, ben je het een beetje kwijt? Check dat de afbeelding van de drie Duck Camo releases van 2020!

1: Reverse Duck Camo – 2: Total Orange Duck Camo – 3: Ghost Green Duck Camo

Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’ Duck Camo | CW4039-800

De Air Max 90 ‘Total Orange’ Duck Camo zal waarschijnlijk eerst bij Atmos in Japan gaan droppen. En we hebben ook alvast een verwachte datum voor Europa, namelijk 19 juni 2020. Maar dit kan zomaar eerder of later zijn. Houd de releasekalender in de gaten voor alles rondom de release!


Nike Air Max 90 SP Duck Camo 'Total Orange' - SNKRS DAY Exclusive Access

CW4039-800 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
Total Orange Duck Camo
Total Orange Duck Camo
Total Orange Duck Camo