Skip to content
Upcoming

*leak alert* Virgil Abloh’s Off-White x Nike Blazer

28 maart 2018 15:32
*leak alert* Virgil Abloh’s Off-White x Nike Blazer

De Amerikaanse ontwerper genaamd Virgil Abloh en Nike werken samen om de populaire Off-White x Nike collectie uit te breiden. De twee zijn van plan om twee nieuwe colorways van de Off-White x Nike Blazer Studio Mid te releasen. Het is lang geheim gebleven maar nu eindelijk onthuld! De Off-White x Nike Blazer Studio Mid wordt dit jaar gelanceerd. Het  Instagram account @py_rates heeft dit gelekt. Dit is niet de eerste keer dat er iets gelekt wordt. De verschillende sneaker modellen die voor de ”The Ten” collectie in 2018 werden gebruikt zijn ook gelekt. De uitgelekte beelden bevatten een blacked-out Air Max 97 evenals de Grey Presto.

Nu lijkt de hype sterker dan ooit tevoren! En dat is helemaal niet gek, aangezien de recente Off-White x Jordan 1 voor meer van €1000 euro wordt verkocht. @py_rates is zelfs zo ver gegaan om een mock-up te creëren hoe de Off-White x Nike Blazer Studio Mid er waarschijnlijk uit komt te zien. Naar verwachting komen er drie verschillende stijlen van de sneaker waarvan er tot nu toe slechts 3 van zijn gelekt.

De iconische Off-White Nike Blazer Studio Mid komt in de colorway: “Pale Vanilla/Black/Total Orange”. Het andere paar krijgt een “Black, Cone, Black/White” colorway. De ”Black/White” (AA3832-001) die waarschijnlijk in september wordt gereleased, en de ”Canvas Yellow” (AA3832-700) die in juli wordt gelanceerd. De officiële releasedata zijn nog niet bekend. Houd onze releasekalender en website in de gaten voor meer updates!


Off-White Nike Blazer Studio Mid

Releasedatum: Juli 2018
Colorway: Canvas/Pale Vanilla-Black-Total Orange
Stylecode: AA3832-700


Off-White Nike Blazer Studio Mid

Releasedatum: September 2018
Colorway: Black/Cone-Black-White
Stylecode: AA3832-001