Skip to content
Upcoming

Last minute Christmas shoppen! 5x cadeau tips

20 december 2020 19:07
Last minute Christmas shoppen! 5x cadeau tips

Nog een paar nachtjes en dan is het Kerst! De laatste aankopen worden gedaan en de eerste kerst cadeautjes liggen al onder de boom. Heb je nog niks? Dan moet je snel zijn! De postpunten zijn erg druk doordat alle winkels dicht zijn, in verband met de lockdown. Online shoppen is dus populairder dan ooit. Geen zorgen, wij helpen je. Hier onder zie je niet alleen de beste cadeaus voor sneakerheads. Deze websites beloven ook nog eens snelle bezorging. Via deze linkjes moet het Last Minute Christmas shoppen helemaal goed gaan!

Giftcard

Dit is de makkelijkste optie. De gelukkige kan zelf bepalen wat ze ermee kopen, dus je zit altijd goed! Bepaal zelf hoeveel gelde erop komt te staan en voeg er een leuke boodschap bij. De post is sneller doordat het in de brievenbus kan. Of neem een online giftcard, die is sowieso op tijd voor Kerstmis! NIKEADIDASVANS

Sokken

Ook sokken is een typisch altijd-goed-cadeau. Koop leuke sokken die met je sneaker matchen of waar het merkje net boven je schoen uitkomt. Of kerstsokken!

Bij Happy Socks heb je alle kleuren en patronen die je maar kan bedenken. Gekke plaatjes of kleurtjes om je outfit vrolijker te maken. De levertijd van de sokken schatten ze 2 dagen. Bestel nu nog snel en heb het op tijd binnen voor kerst! SHOP HIER!

Ook bij Nike beloven ze dat je pakketje op tijd binnen is, als je het voor 21 december besteld! De sokken van Nike zijn altijd goed. Koop de bekende witte sokken met zwarte Swoosh of probeer eens iets nieuws, zoals de SNKRS Got ‘em sokken! Shop alle Nike sokken HIER

Sneaker Book

The Ultimate Sneaker Book is een onwijs populair cadeau. Ook andere sneaker boeken zijn het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. De boeken zijn te bestellen bij Bol.com. Ze beloven levertijd binnen een week. Vertrouw je het toch niet? Voor 3 euro extra beloven ze het cadeau de zelfde dag nog thuis! Shop HIER alle sneaker boeken van Bol.com

Sneaker cleaner kit

Je sneakers schoonhouden doe je het liefst zo lang mogelijk. Maar het gebeurd toch een keer. Gelukkig hebben we daar producten voor! Meerdere zelfs. Gebruik van te voren een spray om je sneaker te beschermen of maak je sneakers schoon met de speciale ‘zeep’ en borsteltje.

Bij, onderanderen, Baskèts shop koop je de cleaner kit van DFNS. Baskèts beloofd levertijd tussen de 1 en 3 dagen binnen Nederland. Je cadeautje is dan precies op tijd voor Kerstmis! Wij weten bijna zeker dat je ontvanger blij is met dit cleaner packet van DFNS. SHOP HIER

Ook dit limited edition sneaker cleaner pakket is perfect om cadeau te doen! Ook deze kut van Jason Markk zorgt voor schone sneakers! SHOP HIER!

Sneakers

Het beste cadeau voor sneakerliefhebbers, is natuurlijk sneakers. Geen een echte klassieker zoals een Air Force 1 en je zit altijd goed! Nike heeft een goede belofte voor ons klaar staan. Bestel je sneakers voor 22 december, dan heb je ze voor kerst binnen! Zo moet het last minute Christmas shoppen wel lukken! Bekijk HIER het hele Nike sneakers overzicht.

Last minute Christmas shoppen

Nog meer ideeën nodig? Bekijk ons blog met de 50 kerstcadeau tips van Sneakerjagers!