Skip to content
Upcoming

Lance Mountain x Nike SB Zoom Blazer Mid

28 juni 2018 18:30
Lance Mountain x Nike SB Zoom Blazer Mid

Legendarische skateboarder Lance Mountain en Nike hebben hun armen weer ineengeslagen voor een nieuwe Nike SB Zoom Blazer Mid.

Lance Mountain en Nike hebben al eerder samengewerkt en dit keer belooft het weer wat goeds. Ze hebben gekozen voor de Zoom Blazer Mid, een variatie op de bekende Nike SB Blazer. Voor deze release gaan ze een vintage sfeer in met een colorway die geinspireerd is op de jaren 70.

De sneaker 

Het bovenwerk van de sneaker is volledig uitgevoerd in boterzachte suède in de kleuren university blue en wit. De sneakers hebben een ‘gewassen’ effect wat de sneakers een uitdagende look geven. Een ander mooi detail aan de sneaker is de tongue, deze is namelijk gemaakt van een ademende mesh, dit zorgt ervoor dat onze voetjes lekker koel blijven.

Om de sneaker helemaal af te maken is er op de heel, aan beide kanten, een geborduurde roos aangebracht. Om dit effect te versterken is de binnen voering van de tongue in een donkergroene kleur gemaakt.

De sneakers zullen +/- €85- kosten en zullen 10 juli uitkomen bij geselecteerde Nike retailers. Voor meer release info check je onze releasekalender!


Nike SB Zoom Blazer Mid x Lance Mountain ‘University Blue’

Stylecode: N/A
Colorway: University Blue/White
Releasedatum: 10 juli 2018