Skip to content
Brand

LaMelo’s LaFrancé en PUMA brengen een off-court sneaker uit

16 mei 2024 15:27
LaMelo’s LaFrancé en PUMA brengen een off-court sneaker uit

LaMelo’s nieuwste samenwerking met PUMA brengt een frisse, straatgerichte stijl naar off-court mode. De LaFrancé x PUMA Hoops Amour ‘For All Time Red’ staat daarbij centraal, en is er eentje die overal de aandacht trekt!

Mocht je het nog niet weten, LaMelo Ball, professioneel basketballer, heeft een lifestylemodemerk genaamd LaFrancé, waarmee hij zijn unieke mode- en designgevoel uitdrukt.

De LaFrancé x PUMA sneaker is uitgevoerd in een opvallende ‘Triple Red’ kleur. Daarbij combineert deze lage sneaker het ruige van skateschoenen met de strakke lijnen van moderne sneakers. Daarnaast omvat het ontwerp lakleer rond de teen en middenvoet, met ronde openingen die het canvas eronder laten zien. Ook de grote veters zorgen voor een opvallende look.

Verder zien we verschillende merkdetails verschijnen. Zo staat LaMelo’s ‘1 1 1′ logo op de neus, verwijzend naar zijn persoonlijke motto en speelstijl. Daarnaast sieren LaFrancé-logo’s de vamp, tong en binnenzool. Tot slot is de tussenzool voorzien van branding zoals ’01 Of One’, ‘Not From Here’ en het LaFrancé-logo.

Wil je je support voor LaMelo tonen of simpelweg deze toffe sneaker toevoegen aan je collectie? Dat kan vanaf 17 mei 2024! Je kunt de LaFrancé x PUMA Hoops Amour ‘For All Time Red’ kopen via PUMA’s website en geselecteerde retailers. Ga voor een compleet overzicht naar de Sneakerjagers releasekalender.

LaFrancé x Puma Hoops Amour 'For All Time Red' 310439-03
LaFrancé x Puma Hoops Amour 'For All Time Red' 310439-03
LaFrancé x Puma Hoops Amour 'For All Time Red' 310439-03
LaFrancé x Puma Hoops Amour 'For All Time Red' buitenzool
LaFrancé x Puma Hoops Amour 'For All Time Red' veters
LaFrancé x Puma Hoops Amour 'For All Time Red' logo's