Skip to content
Newsfeed

LaMelo Ball komt met een nieuwe PUMA MB.03

17 november 2023 07:03
LaMelo Ball komt met een nieuwe PUMA MB.03

Naast de PUMA LaMelo Ball MB.02 in de colorways ‘Slime’, ‘Jade’ en ‘Green’ komt PUMA nu met de nieuwe MB.03 ‘Chino Hills’. Het duo werkt al langere tijd samen en hebben diverse sneakers en kleding uitgebracht. LaMelo Ball en PUMA brengen op vrijdag 17 november 2023 om 9:00 de nieuwe MB.03 ‘Chino Hills’ uit op de website van PUMA en bij enkele retailers. Meer informatie over deze nieuwe release lees je hieronder!

In 2021 kwam de eerste collab van de twee tevoorschijn en al snel was dit een groot succes. LaMello Ball is een bekende basketballer uit Amerika die in zijn tweede jaar van zijn studie een staatsrecord creëerde van 92 punten. Ook de naam van deze nieuwe release heeft zich te danken aan de geboorteplaats van LaMello genaamd Chino Hills. De prestaties van de basketballer zijn terug te zien in de sneaker door de dierlijke krassen en vel gekleurde elementen.

PUMA

De sneaker is voorzien van een NITRO™-tussenzool en een bovenwerk van dubbele mesh voor extra ondersteuning en een lichte pasvorm. Naast de nieuwe ‘Chino Hills’ release zal er ook een bijpassende driedelige kledingcollectie uitkomen. Ook deze is vanaf 17 november 2023 verkrijgbaar op de website van PUMA.

De PUMA MB.03 ‘Chino Hills’ is vanaf vrijdag 17 november 2023 om 9:00 te vinden op de website van PUMA en bij andere retailers. Bekijk het volledige releaseoverzicht in dit artikel.

Hou ook zeker onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwe releases!

PUMA
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date