Skip to content
Sustainability

Laat nu je sneakers reinigen bij WEAR a Fresh Step

15 april 2021 13:49
Laat nu je sneakers reinigen bij WEAR a Fresh Step

Jaarlijks worden er miljoenen kilo’s aan kleding en schoenen weggegooid. Dit kan anders, vonden de oprichters van WEAR. De WEAR Store is op 6 april 2021 geopend in Rotterdam. Met hun concept blazen ze nieuw leven in je vieze sneakers, door ze een grondige schoonmaakbeurt te geven.

WEAR

WEAR, a Fresh Step

WEAR Rotterdam

Oprichters Lorenzo van Galen en Pim Roggeveen hebben de onderneming gestart. Met WEAR kun je jouw oude sneakers er weer fresh uit laten zien. Daarnaast knappen ze ook tweedehands sneakers op, die ze weer doorverkopen voor een passende prijs. Eén van hun doelen is door sneakers langer te gebruiken, waardoor de enorme kleding afvalberg kleiner wordt en de CO2 uitstoot wordt verminderd.

Een inclusievere arbeidsmarkt

sneakers women

De winkel is gevestigd in Rotterdam, een van de armste steden van Nederland. Bovendien kunnen veel jongeren vaak moeilijk aan een baan komen. Dit wil WEAR veranderen, door jongeren een kans te geven om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Met dit tweede doel, hopen ze een positieve maatschappelijke impact te hebben. Concluderend is WEAR het perfecte voorbeeld dat sociale belangen gecombineerd kunnen worden met duurzaamheid én liefde voor sneakers.

totebag

Sneaker reinigingen

DFNS shoe cleaning

Omdat elke sneaker uit verschillende materialen bestaat, hebben ze verschillende services ontwikkeld. Hierdoor kun je kiezen uit verschillende schoonmaakbeurten. Zo zijn er stoombehandelingen, antibacteriële reinigingen en nog veel meer.

Verder worden er premium producten van DFNS gebruikt, om een goede kwaliteit te garanderen. Ook is er een WEAR Master opgeleid: Tugrul Ata, dus je sneakers zullen zeker in goede handen zijn!

Kunnen jouw sneakers wel een opknapbeurt gebruiken? Check dan snel de Instagrampagina van WEAR om de prijslijst te zien of neem een bezoekje in de winkel in Rotterdam! Vond je dit blog bovendien nou leuk? Check dan alle andere Sneakerjagers Blogs en download ook de Sneakerjagers App om geen enkele sneaker release te missen!

WEAR
Van Oldenbarneveltstraat 113
3012 GS Rotterdam

WEAR Store
Images by Sneakerjagers