Skip to content
Newsfeed

Laat je creativiteit los op de adidas Forum Low met SNIPES en edding

28 mei 2022 20:05
Laat je creativiteit los op de adidas Forum Low met SNIPES en edding

SNIPES komt met de ‘Can’t Wipe Us Out‘ campagne. Samen met adidas Originals en edding heeft de sneaker- en streetwearketen een exclusieve Forum Low Colorway ontworpen. De sneakers worden geleverd met vier sets verwisselbare straps in de klassieke edding 3000 kleuren. Daarnaast zullen de markers er ook bij worden geleverd, zodat jij wordt aangemoedigd om je creativiteit los te laten. Bekijk de campagne hier!

Met de ‘Can’t Wipe Us Out’ campagne kun je de look van je sneakers zo vaak veranderen als je zelf wilt. Dit komt vooral door de verwisselbare straps die zijn meegeleverd. Met de edding 3000 markers kun je het witte bovenwerk van de sneakers aanpassen. Waardoor je ze mooier maakt en een betekenis geeft aan het paartje. Dat is niet alles, alle Forum Lows worden geleverd in een speciale box. Deze box is ontworpen door kunstenaar en graffiti legende Pablo Fontagnier, ook bekend als Hombre SUK.

Naast de sneakers bevat elke levering een schetsboek en een SNIPES beanie. Ook zal er een teken contest plaatsvinden waarbij je geweldige prijzen kunt winnen. De digitale SNIPES x edding Wall of Fame teken contest. Genoeg manieren dus om je creativiteit los te laten! Je kunt het paartje aanschaffen op de website van SNIPES.

snipes x wedding
SNIPES x edding
SNIPES x edding
SNIPES x edding
SNIPES x edding