Skip to content
Upcoming

Kyrie Irving laat Nike Kyrie 5 ‘Spongebob’ collectie zien

17 juli 2019 14:30
Kyrie Irving laat Nike Kyrie 5 ‘Spongebob’ collectie zien

De hele NBA staat op zijn kop. Antony Davis gaat LeBron helpen in LA. Leonard vertrek uit Toronto en gaat samen met Paul George samen spelen bij de LA Clippers. En Kevin Durant gaat samen met Kyrie Irving proberen de NBA Championship naar Brooklyn te halen. Deze zelfde Kyrie Irving liet deze week de nieuwe Nike Kyrie 5 ‘Spongebob’ collectie zien.

De gehele collectie beschikt over 5 verschillende sneakers die helemaal in het teken staan van de bekende cartoon op Nickelodeon. Alle sneakers van de nieuwe pointguard van de Brooklyn Nets zullen gebaseerd zijn op de meest bekende karakters uit de serie.

Spongebob Squarepants

Laten we beginnen met het meest bekende personage uit de serie, Spongebob Squarepants. Deze Kyrie 5 heeft een geheel geel bovenwerk met de gaten die Spongebob zelf ook heeft. De midsole is wit met rood gekleurd en verwijst naar de kleding die Spongebob altijd aan heeft. De Nickelodeon branding staat op de wreef van de sneaker en onder de tong staat de naam van de hoofdpersoon van de serie.

Nike Kyrie 5 "Spongebob"
Nike Kyrie 5 "Spongebob"

Patrick Ster

Spongebob kan natuurlijk niet zonder zijn beste vriend Patrick Ster. Ook de roze zeester heeft een eigen Kyrie 5 gekregen. Het bovenwerk is in dezelfde kleur als Patrick. Ditzelfde geldt voor het printje op het bovenwerk. Net als de Spongebob Kyrie 5 heeft Patrick zijn naam staan onder de tong en is de Nickelodeon branding te vinden op de wreef. De mid- en outsole hebben dezelfde kleur als het fluoriderende broekje dat Patrick altijd draagt.

Nike Kyrie 5 "Spongebob"

Octo Tentakel

Ook de buurman en collega bij de Krokante Krab van Spongebob kan niet achterblijven. Octo Tentakel krijgt net als Spongebob en Patrick zijn eigen Kyrie 5. Ook deze is kompleet in het thema van de octopus. Het bovenwerk refereert natuurlijk naar de huid van het personage en de bruine midsole naar de bruine polo die Octo altijd draagt.

Nike Kyrie 5 "Spongebob"

Eugene Krabs

De meest gierige persoon en eigenaar van de Krokante Krabs, Eugene Krabs, kon natuurlijk niet vergeten worden. Echter krijgt Menner Krabs geen Kyrie 5 maar een Kyrie 2 Low. Deze heeft een rood bovenwerk met groene en gouden details. De outsole is blauwe gekleurd.

Sandy Wang

Sandy Wang krijgt net als Eugene Krabs een Kyrie 2 Low. Het bovenwerk staat helemaal in het teken van de Eekhoorn uit Texas. Het bovenwerk is wit gekleurd en de voering van de sneaker is bruin, net als de vacht van Sandy.

De collectie lijkt te releasen in augustus. Concrete informatie over de collectie is helaas nog niet beschikbaar.