Skip to content
Staff Picks

Krijg tot wel 30% korting tijdens de Snipes Shopping Week

5 april 2022 10:00
Krijg tot wel 30% korting tijdens de Snipes Shopping Week

Tijdens de Snipes Shopping Week scoor je tot wel 30% korting op je favoriete items. Je krijgt namelijk van zaterdag 2 april 2022 tot en met zondag 10 april 2022, 20% korting op niet afgeprijsde artikelen en 30% korting op afgeprijsde artikelen. Twee deals die je niet aan je voorbij kunt laten gaan. Het is nu het juiste moment om bij Snipes een nieuwe outfit bij elkaar te scoren!

Snipes Shopping Week

Snipes behoort sinds de opening van zijn eerste winkel in Duitsland in 1998, tot de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. Het bedrijf biedt een groot aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. De items komen allemaal in verschillende merken. Denk hierbij aan Nike, PUMA, Carhartt, adidas en nog veel meer.

Om jullie een handje op weg te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van onze favoriete sneakers uit de Snipes Shopping Week! Zit er toch niets voor je tussen? Neem dan vooral zelf een kijkje op de website via de button hieronder!

Snipes Shopping Week Heren

Nike Blazer Mid ’77 Jumbo

Als eerste hebben wij voor jullie de Nike Blazer Mid ’77 Jumbo. De Swoosh op dit model is veel groter dan de klassieke Blazer. Daarnaast heeft ook de buitenzool een metamorfose gekregen, het profiel is namelijk ruiger geworden en is zelfs te zien vanaf de buitenkant. Wat tegelijkertijd ook zorgt voor meer grip.

Nike Blaze Mid '77 Jumbo

adidas Originals ZX 2K BOOST 2.0 Trail Sneaker

De adidas Originals ZX 2K BOOST 2.0 is een sportieve schoen en komt in een witte kleur. De BOOST-technologie in de middenzool zorgt altijd voor comfort tijdens het dragen. Daarnaast is de sneaker ook nog eens deels gemaakt van gerecycled materiaal.

adidas Originals ZX 2K BOOST 2.0 Trail Sneaker

Nike Air Max Terrascape 90

De Nike Air Max Terrascape 90 is onderdeel van Nike’s Move To Zero campagne, bij het produceren van deze sneaker is dus gebruik gemaakt van duurzaam materiaal. De schoen heeft een bovenwerk van gerasterd nylon en komt in een donkere kleur. De welbekende Air Unit zorgt voor comfort bij elke stap die je zet.

Terrascape 90

Vans UA SK8-Hi Tapered

De Vans UA SK8-Hi Tapered is een sneaker die ideaal is om mee te skateboarden. Het bovenwerk is gemaakt van suède en canvas. Het model heeft een almond kleur waardoor de schoen met veel kleren te matchen is.

Snipes Shopping Week Dames

Nike WMNS Blazer Low Platform

Voor de dames hebben wij als eerste de Nike WMNS Blazer Low. Dit is een lagere versie dan de gewone Nike Blazer. De schoen kleurt volledig wit op de zachtroze Swoosh na. Daarnaast komt de sneaker in een combinatie van leer en suède.

Nike Blazer

Converse Chuck Taylor All Star Lift

Als tweede hebben we de Converse Chuck Taylor All Star Lift, die op de zool en veters na volledig in het roze komt. Het meest opvallende aan deze schoen is de platformzool, die tegelijkertijd ook voor veel comfort zorgt.

Converse Chuck Taylor All Star Lift

Tommy Jeans MEG 1C4

Deze Tommy Jeans MEG 1C4 is een sneaker die perfect bij de zomer past. Door de verschillende kleuren en materialen die zijn gebruikt krijg je gelijk een vrolijk gevoel.

Tommy Jeans

Nike Air Max Terrascape 90

Om het rijtje af te sluiten hebben we nog een Nike Air Max Terracape 90 uitgezocht, maar deze keer voor de dames. Ook deze behoort tot Nike’s Move To Zero campagne. De schoen heeft in tegenstelling tot de mannen versie gebruik gemaakt van veel meer opvallende kleuren.

Terrascape

Dit waren onze favoriete sneakers uit de Snipes Shopping Week! Neem vooral ook zelf een kijkje op de website van Snipes. Scoor snel je items met 20% of 30% korting!

Vergeet ook niet om ons te volgen op Instagram en Facebook! Hou daarnaast onze nieuwspagina in de gaten voor meer Snipes korting!