Skip to content
Staff Picks

Krijg tot 60% korting tijdens de SNS Mid Season Sale

14 oktober 2022 09:43
Krijg tot 60% korting tijdens de SNS Mid Season Sale

De SNS Mid Season Sale is van start gegaan. Krijg tijdelijk tot 60% korting op jouw favoriete sneakers bij Sneakersnstuff. Om jou een inzicht te geven in het Sale aanbod, hebben wij onze tien favorieten op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

1. Nike WMNS Air Max 1 AMD ‘La Ville Lumière’ | DQ9326-100

We trappen het overzicht met onze tien favorieten uit de SNS Mid Season Sale af met de Nike WMNS Air Max 1 AMD ‘La Ville Lumière’. Deze sneaker werd speciaal ontworpen voor Air Max Day 2022.

Deze colorway is speciaal geïnspireerd op de lichten van Parijs in de nacht. De Air Max 1 was de eerste sneaker met een zichtbare Air Unit. Tinker Hatfield kreeg deze inspiratie door het Centre Pompidou, waar alle buizen zichtbaar waren.

Shop de sneaker nu voor €85,00.

Nike WMNS Air Max 1 AMD 'La Ville Lumière'

2. Air Jordan 11 Retro WMNS ‘Animal Instinct’ | AR0715-010

De Air Jordan 11 Retro WMNS ‘Animal Instinct’ heeft een opvallend uiterlijk, ondanks het simpele kleurenschema.

Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van verschillende materialen. De mudguard is gemaakt van een harig materiaal en bevat ook verschillende dieren-printen in het zwart, met een witte ondergrond. De rest van het bovenwerk is ook in het zwart.

De Air Jordan 11 kost tijdelijk €95,00.

SNS Mid Season Sale

3. Converse Run Star Motion | 171545C

De Converse Run Star Motion is ook onderdeel van de grote sale bij Sneakersnstuff. Converse heeft de iconische All Star een flinke makeover gegeven.

Bij dit silhouet valt de zool het meest op. De middenzool is extra dik en heeft een golvende beweging. De voorste buitenzool is lichtbruin en heeft een bijzonder profiel. Het achterste deel heeft hetzelfde profiel en is in het zwart.

De prijs van dit model is nu €60,00.

Converse Run Star Motion

4. Stüssy x Nike Air Force 1 Mid ‘Black’ | DJ7840-001

Ook de Stüssy x Nike Air Force 1 Mid ‘Black’ is voor een lagere prijs verkrijgbaar. De twee iconische merken hebben dit jaar een middelhoge Air Force 1 uitgebracht in verschillende colorways.

Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van suède en lederen materialen. De Swoosh springt er door het effen bovenwerk goed uit. Deze heeft een slangenprint in het zwart en glanst wat meer. Op de klittenband-sluiting staat het Stüssy logo.

Koop deze samenwerking nu voor €105,00.

SNS Mid Season Sale

5. adidas Forum 84 Low ‘Team Power Red’ | GY6981

Als je een paartje zoekt met een felle kleur, dan is de adidas Forum 84 Low ‘Team Power Red’ misschien wel wat voor jou. De retro sneaker maakt maar gebruik van twee tinten.

Op de basis van het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van lichte kleuren zoals wit en crème. Het bovenwerk is vooral gemaakt van leer. Om de sneaker wat spannender te maken heeft adidas rode accenten toegevoegd.

Scoor het paartje nu voor €70,00.

adidas Forum 84 Low 'Team Power Red'

6. Nike Air Max 1 WMNS ‘Cobblestone’ – Safari | DV3027-001

De Nike Air Max 1 WMNS ‘Cobblestone’ – Safari is ook dit jaar uitgekomen. Het paartje viert het vijfendertig jarig bestaan van de Air Max 1.

Het bovenwerk van de ‘Cobblestone’ is wat specialer. Zo wordt er gebruik gemaakt van leer en suède en keert de welbekende Safari print terug op de mudguard en kraag. De Swoosh heeft een lichtblauwe kleur gekregen.

Shop de sneaker nu voor €112,00.

SNS Mid Season Sale

7. Vans OG Classic Slip-On LX | VN0A45JKT0A

Ben je meer van de simpelere sneakers? De Vans OG Classic Slip-On LX heeft een bovenwerk gemaakt van canvas.

Op de voorvoet zit een ruitjespatroon in het zwart met wit. Deze print keert terug op de hiel. De Slip-On LX is erg handig, er zitten namelijk geen veters in. Het enige wat je hoeft te doen is je voet er in glijden.

De Classic Slip-On LX kost tijdelijk €53,00.

Vans OG Classic Slip-On LX

8. Air Jordan 1 High Zoom Air CMFT ‘Dark Iris’ | CT0978-501

In het overzicht met onze tien favoriete sneakers uit de SNS Mid Season Sale kan de Air Jordan 1 High Zoom Air CMFT ‘Dark Iris’ niet ontbreken. Ook dit paartje is voor een lagere prijs verkrijgbaar.

Het bovenwerk van deze hoge Air Jordan is gemaakt van canvas en leer. Het leer is terug te vinden op de overlays in een paarse tint. De Swoosh heeft een bijzondere look. Deze lijkt uit het canvas gesneden te zijn.

De prijs van dit model is nu €105,00.

SNS Mid Season Sale

9. Nike Waffle One | DC2533-102

De Nike Waffle One is een sneaker die bij al jouw outfits past. Op het bovenwerk wordt namelijk weinig met verschillende kleuren gespeeld. Jij kan zelf de kleur bepalen.

De basis van de upper is gemaakt van mesh, waardoor jouw sok de basiskleur bepaald. De overlays van dit paartje zijn van suède in een Sail kleur. De Swoosh en veters daarentegen zijn in het wit.

Koop deze schoen nu voor €50,00.

Nike Waffle One

10. Nike Offline Pack | DJ6230-001

We sluiten het overzicht met onze tien favorieten uit de SNS Mid Season Sale af met het Nike Offline Pack. Deze schoen heeft een comfortabel uiterlijk.

Het bovenwerk van de schoen is gewatteerd. Zo blijft jouw voet lekker warm. De Swoosh zit aan de zijkant van de voorvoet en is bedekt door de veters.

Scoor het paartje nu voor €75,00.

SNS Mid Season Sale