Skip to content
Staff Picks

Krijg tot 50% korting bij Vans tijdens de Winter Sale

30 december 2021 20:00
Krijg tot 50% korting bij Vans tijdens de Winter Sale

Tijdens de Winter Sale van Vans krijg je tot 50% korting op geselecteerde artikelen. De sale loopt tot en met dinsdag 4 januari. Op alle items die niet in de sale vallen krijg je 20% korting met de code ‘VANS20OFF-B28MD-DG34U‘. Om jou te helpen met een keuze maken tussen alle paartjes hebben wij onze tien favorieten op een rijtje gezet.

1. Vans Shiny Old Skool Stacked | VN0A4U159IW

De Vans Shiny Old Skool Stacked heeft een bovenwerk gemaakt van glimmend leer. Het paar heeft een extra dikke platformzool en een ruige buitenzool. De veters zijn wit, wat gelijk opvalt in het zwarte bovenwerk.

Dit paar kost nu €52,50.

Vans Winter Sale Shiny Old Skool Stacked

2. Vans Skate Sk8-Hi | VN0A5FCC9CV

De Vans Skate Sk8-Hi is onderdeel van de Winter Sale. Dit paar is gemaakt om mee te skateboarden. Het bovenwerk is gemaakt van suède en canvas in een bruin en donkerblauw kleurenschema.

Deze Sk8-Hi kost €70,00.

Vans Skate Sk8-Hi

3. Vans Anaheim Factory Sk8-Hi 38 DX | VN0A38GF9XP

De Vans Anaheim Factory Sk8-Hi 38 DX is erg kleurrijk. Het paar heeft een split design. De binnenzijde van het bovenwerk is blauw en de buitenzijde rood. De hiel is geel en de tong en neus zijn donkerder rood.

De prijs van dit paartje is €66,50.

Vans Winter Sale Anaheim Factory Sk8-Hi 38 DX

4. Vans x The Shining Classic Slip-On | VN0A4U38ZPN

De Vans x The Shining Classic Slip-On is gemaakt voor de fans van deze griezelige film. Op de voorvoet staat een afbeelding van het meisje uit de film. Over de rest van het bovenwerk loopt een bloemetjes print.

De prijs van deze Slip-On is €56,00.

Vans x The Shining Classic Slip-On

5. Vans Anaheim Factory Lampin 86 DX | VN0A5HZT637

De Vans Anaheim Factory Lampin 86 DX heeft een bovenwerk gemaakt van suède. De tong, neus en zijkant hebben een hele lichtgrijze kleur. De overlay die rondom de hiel loopt is in het zwart.

Dit paar kost in de Winter Sale van Vans €42,50.

Vans Winter Sale Anaheim Factory Lampin 86 DX

6. Vans Lenticular Lowland ComfyCush | VN0A4TZY9QP

De Vans Lenticular Lowland ComfyCush heeft een bovenwerk gemaakt van leer en is volledig in het zwart. Op de neus en op de zijkant staan illustraties van vlammen voor een ruige en stoere uitstraling.

De Lenticular Lowland kost €50,00.

Vans Lenticular Lowland ComfyCush

7. Vans Flame Classic Slip-On | VN0A33TBK68

Deze Vans Flame Classic Slip-On hebben een simpel uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van canvas en is in het zwart. Op de zijkant staan witte vlammen.

De prijs van deze Slip-On is €49,00.

Vans Winter Sale Flame Classic Slip-On

8. Vans Sk8-Hi Bolt | VN0A5JIVXP3

De Vans Sk8-Hi Bolt heeft een uniek uiterlijk. Het bovenwerk is wit met lichtgrijze details. De veterogen hebben de vorm van een bliksemschicht, net als de middenzool.

De prijs van deze Sk8-Hi is €70,00.

Vans Sk8-Hi Bolt

9. Vans Mixed Utility Old Skool | VN0A5JMI94R

De Vans Mixed Utility Old Skool heeft verschillende elementen op het bovenwerk. De tong, toebox en veterogen hebben een bruine geblokte print. Op de hielkap zit een groen ruitjespatroon. De zijkant van de sneaker is beige met oranje.

Deze Old Skool kost €63,00.

Vans Winter Sale Mixed utility Old Skool

10. Vans Eco Theory Sk8-Hi Tapered | VN0A4U168CP

De Vans Eco Theory Sk8-Hi Tapered is gemaakt van biologisch katoen en is op een ecologische manier geverfd. Door de unieke manier van verven is de kleur van elk paar verschillend.

Deze Sk8-Hi kost in de Vans Winter Sale €66,50.

Vans Eco Theory Sk8-Hi Tapered

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de beste deals en steals? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten.