Skip to content
Staff Picks

Krijg tijdelijk 15% korting op alle bestellingen boven de €135 bij Sidestep

20 mei 2022 10:05
Krijg tijdelijk 15% korting op alle bestellingen boven de €135 bij Sidestep

Sidestep helpt je weer fris het zomerseizoen in te gaan. Je krijgt tot en met 23 mei 15% korting op elke bestelling boven de €135. Vergeet niet de kortingscode ‘EXTRA15’ toe te passen tijdens het afrekenen. Om je een handje te helpen, hebben we onze favoriete items al voor je op een rijtje gezet.

New Balance 530

NB
NB

New Balance is een van de populairste merken van dit moment. Dit paartje kleurt voornamelijk wit en heeft een mesh bovenwerk met overlays van leer. Verder heeft de sneaker op het middenpaneel het New Balance logo in het zilver gekleurd. Het ademend mesh met de frisse witte kleuren maakt dit paartje de ultieme zomerschoen.

Converse Chuck Taylor All Star Classic

chuck taylor
chuck taylor

Het is bijna zomer en dat betekent dat de festivals er weer aan komen. De Converse Chuck Taylor All-Star is het ultieme festival paartje om het festivalseizoen door te komen. Het klassieke model heeft een upper van canvas en kleurt wit. Op het middenpaneel is het iconische Converse logo te vinden wat de schoen een vintage look geeft.

Nike Oversized Crewneck

Nike Crewneck
Nike Crewneck

Dit Nike Oversized crewneck is de ideale sweater. Je kan er in sporten of in relaxen. De sweater heeft een crème kleur en bevat een licht-blauw kleurig heritage logo, wat zorgt voor een vintage look. Het is gemaakt van een geborsteld fleece dat glad is aan de buitenkant en warm aan de binnenkant. Door de verlaagde schouders heeft de crewneck een oversized look.

Nike Air Max Terrascape 90

air max 90 terrascape
air max 90 terrascape

De Nike Air Max Terrascape 90 is een ge-update versie van de klassieke Air Max 90. De schoen is gemaakt met minimaal 20% gerecycled materiaal. De zool heeft is gemaakt van ‘Crater foam’. De mix van innovatieve materialen op een klassiek model geeft de sneaker een unieke look.

Reebok Club C Revenge White Green

Reebok classic
Reebok classic

De Reebok Club C Revenge White Green is perfect voor de zomer. Het paartje heeft een wit leren upper met groene details, zoals de heeltab en de streep op het middenpaneel. Het model heeft een retro look en is erg comfortabel.

Nike Essential Hoodie

Nike essential hoodie
Nike essential hoodie

Nike Essential Hoodie is zoals de naam al doet duiden een must-have in iedere kledingkast. De hoodie kleurt beige en is gemaakt van een zwaar fleece material dat je goed warm houdt. Verder heeft de trui een oversized fit waardoor het een comfy look en fitting krijgt.

Nike Zoom Air Fire

Nike zoom air
Nike zoom air

Met dit paartje val je gegarandeerd op in de menigte. De Nike Zoom Air Fire is een ode aan de hardloopgeschiedenis van het merk. De upper van de schoen is van een ademend mesh met leren overlays. Het paneel op de airbubble geeft de sneaker een uniek look.

adidas Superstar

adidas superstar
adidas superstar

De adidas Superstar is een van de meest iconische modellen van het Duitse merk. De ‘all-white’ look maakt deze sneaker perfect voor de zomer. Het bovenwerk bestaat ook nog eens voor minimaal 50% uit gerecycled materiaal.

Nike Blazer Low ’77 Jumbo

Nike blazer
Nike blazer

Als laatste op ons lijstje staat de Nike Blazer Low ’77 Jumbo. Dit model geeft een twist aan de klassieke blazer low. Zo bevat dit paartje een grote zwarte Swoosh op het middenpaneel. Ook heeft de schoen een leren toebox en een mudguard van suède, wat de sneaker een ‘Inside-out’ look geeft.

Dit waren onze favoriete items van Sidestep. Mocht je liever zelf iets uitzoeken, klik dan op de knop hieronder. Vergeet niet code ‘EXTRA15’ toe te passen bij het afrekenen.