Skip to content
Staff Picks

Krijg 30% korting tijdens het adidas Spring Shopping Event

9 april 2022 14:00
Krijg 30% korting tijdens het adidas Spring Shopping Event

Vanaf vrijdag 8 april tot en met zondag 17 april 2022 krijg je 30% korting tijdens het adidas Spring Shopping Event. De korting geldt alleen als je de code ‘SHOP30’ invoert tijdens het afrekenen. Om jou een goede impressie van de sale te geven, hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

Herensneakers

1. adidas Retropy F2 | GW0510

De adidas Retropy F2 heeft een simpel kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, leer en suède. De kleuren die op het bovenwerk verschijnen zijn lichte grijstinten. De middenzool is wat hoger van dit silhouet.

Met de kortingscode kost dit silhouet €70,00.

adidas spring shopping event retropy f2

2. adidas OZWEEGO Celox | GZ7278

De adidas OZWEEGO Celox heeft een opvallend bovenwerk. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van suède elementen, maar ook van een grote rubberen overlay. De tong is in het zwart, in tegenstelling tot de andere elementen van het bovenwerk. Ook de buitenzool is in het zwart.

De OZWEEGO Celox zal €71,40 gaan kosten.

adidas OZWEEGO Celox

3. adidas ZX 6000 ‘Inside Out’ | G55409

De adidas ZX 6000 ‘Inside Out’ heeft het effect alsof de sneaker binnenstebuiten is. Hierdoor zie je verschillende en nieuwe accenten. De overlays zijn transparant, waardoor de accenten nog meer naar buiten komen.

Met de 30% korting zal de prijs van dit model €93,10 zijn.

adidas spring shopping event ZX 6000 'Inside Out'

4. adidas Superstar Minimalist Icons | FZ3547

De adidas Superstar Minimalist Icons heeft een bovenwerk gemaakt van leer. adidas heeft het klassieke silhouet minimalistischer gemaakt. De heeltab is niet dubbel gevoerd en de adidas strepen aan de zijkant zijn gemaakt van suède. De accentkleuren van dit paar zijn lichtgrijs.

adidas’ Superstar kost tijdelijk €81,90.

adidas Superstar Minimalist Icons

5. adidas Samba Round Two Sport | GX7152

De adidas Samba is de laatste tijd steeds populairder geworden. Dit exemplaar is geïnspireerd op de visie van Sean Wotherspoon. Het model is hetzelfde gebleven. Aan de zijkant staat de tekst ‘ROUND TWO SPORT’ in het groen.

Tijdens het adidas Spring Shopping Event kost het model €59,50.

adidas spring shopping event Samba Round Two Sport

Damessneakers

1. adidas OZWEEGO Plus | H01183

De adidas OZWEEGO Plus is een extravagantere variant van het originele model. Het bovenwerk bestaat uit verschillende overlays in organische vormen. Ook het vetersysteem is veranderd. Op het bovenwerk wordt alleen gebruik gemaakt van een lichte beige kleur. De zool is in het wit.

Met de kortingscode kost dit silhouet €71,40.

adidas OZWEEGO Plus

2. adidas Falcon | B28129

De adidas Falcon heeft een bovenwerk gemaakt met een combinatie van mesh en suède. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh en de overlays zijn gemaakt met suède. Het gehele bovenwerk is in het zwart. De zool, daarentegen, is in het wit.

De Falcon zal €59,50 gaan kosten.

adidas spring shopping event Falcon

3. adidas Disney NMD_R1 | GV7909

De adidas Disney NMD_R1 staat helemaal in het teken van Bambi. Het bovenwerk is in het zwart en de drie adidas strepen aan de zijkant zijn in het wit. De heeltab en de tab op de middenzool zijn in het bruin met Bambi’s vlekken. Aan de veters hangt ook een bedeltje van het bekende hertje.

Met de 30% korting zal de prijs van dit model €105,00 zijn.

adidas Disney NMD_R1

4. adidas Nizza | GZ8657

De adidas Nizza heeft een bovenwerk gemaakt van canvas. Het bovenwerk is wit en heeft drie beige strepen aan de zijkant van leer. Onder de enkel zitten verschillende patches met adidas branding. De midden- en buitenzool zijn ook in het wit.

adidas’ Nizza kost tijdelijk €46,55.

adidas Nizza

5. adidas Superstar Futureshell | FX5551

De adidas Superstar Futureshell is ook onderdeel van het Spring Shopping Event. Deze kicks hebben een extra laag op het bovenwerk. De iconische Superstar heeft een transparante rubberen laag gekregen met extra details.

Tijdens het adidas Spring Shopping Event kost het model €75,60.

adidas spring shopping event Superstar

Vergeet niet de code ‘SHOP30’ in te voeren voor 30% korting. Het adidas Spring Shopping Event loopt tot en met zondag 17 april 2022.