Skip to content
Staff Picks

Krijg 25% korting op sneakers bij adidas

17 juni 2022 11:36
Krijg 25% korting op sneakers bij adidas

Bij adidas scoor je nu super voordelig een nieuw paar sneakers. Met de actiecode ‘SNEAKERS25‘ krijg je 25% korting op een grote selectie aan sneakers, bij sneakers in de sale is dit 15%. Deze actie is gelding tot en met het eind van 2022. Wij hebben alvast onze favoriete sneakers voor je op een rijtje gezet. De korting gaat nog van de aangegeven prijs af, dus vergeet niet de kortingscode toe te passen bij het afrekenen!

adidas Superstar

We beginnen het lijstje met de Superstar. Deze sneaker werd in de jaren ’80 populair door de hiphop groep Run-D.M.C en heeft een iconische status gekregen. De zwarte en gouden details op het wit leren bovenwerk geven dit paartje een klassieke look. De shell-toe zorgt ervoor dat je niet hoeft bang te zijn dat iemand op je tenen staat.

adidas Groot NMD_R1 Trail JUNIOR

GROOT NMD_R1 TRAIL JUNIOR
GROOT NMD_R1 TRAIL JUNIOR

De adidas Groot NMD_R1 Trail JUNIOR is een echte must-have voor de jonge Marvel fan. Deze sneaker is geïnspireerd op ‘Groot’, een character uit de Guardians of The Galaxy blockbuster film. Het design, het lichte knit bovenwerk met verstevigende overlays en de stevige Continental outsole maakt dit de perfecte sneaker voor de kids.

adidas Stan Smith

adidas Stan Smith
adidas Stan Smith

De Stan Smith is een van adidas’ meest verkochte modellen, en dat is niet zonder reden. Deze sneaker kleurt volledig wit met marineblauwe details. Het bovenwerk is gemaakt van glad vegan leer. De all-white look maakt dit paartje de ultieme zomersneaker.

adidas Spezial

adidas Spezial
adidas Spezial

De Spezial is van origine een handbalschoen, maar is tegenwoordig geliefd vanwege zijn vintage look. De sneaker heeft een zwart suède bovenwerk met leren ‘Three-Stripes’ op het middenpaneel. Ook de heel tab is van wit leer.

adidas Continental 80

adidas Continental 80
adidas Continental 80

De adidas Continental 80 is gewoon een simpele, frisse zomerschoen. De upper is volledig van wit volnerfleer. Verder heeft de schoen nog enkele marineblauwe en rode details. Deze sneaker kost na de kortingscode €45.38, wat natuurlijk een steal is.

adidas ZX 2K 4D

adidas ZX 2K 4D 
adidas ZX 2K 4D 

De adidas ZX 2K 4D is een futuristische schoen. Het bovenwerk is van een lichtgewicht air-mesh, dat wordt omlijst met overlays. De groene midsole is adidas’ nieuwe 3D print technologie, waarbij een lichtgewicht hars wordt gebruikt als materiaal. De lichte zool en bovenwerk maken dat deze sneaker erg comfortabel aan de voet voelt. Dit paartje is al stevig afgeprijsd, dus met de kortingscode pak je korting op korting!

adidas ZX 8000 Parley

adidas ZX 8000 Parley
adidas ZX 8000 Parley

De adidas ZX 8000 gemaakt met Parley bestaat voor minimaal 50% uit gerecyclede plastic uit de oceaan. Dit paartje is geïnspireerd op oude hardloopschoenen uit de adidas archieven. Het gebroken witte bovenwerk gecombineerd met de licht zwarte detaillering maakt deze sneaker de perfecte zomersneaker.

adidas Nizza RF Slip

adidas Nizza RF Slip
adidas Nizza RF Slip

De adidas Nizza RF Slip is perfect voor het warme weer. De sneaker is gemaakt van off-white kleurig textiel. Deze instapper kan je snel aan je voeten gooien voor een snelle trip naar de supermarkt of een wandeling met de hond.

Dit waren onze favoriete picks uit het grote assortiment bij adidas. Mocht je toch liever zelf willen browsen door de honderden sneakers. Klik dan op de knop hieronder. Vergeet niet de kortingscode ‘SNEAKERS25‘ te passen bij het afrekenen voor 25% korting op de sneakers en 15% korting bij sale.