Skip to content
Staff Picks

Krijg 20% extra korting op kleding bij Snipes

26 februari 2022 12:00
Krijg 20% extra korting op kleding bij Snipes

Bij Snipes krijg je tijdelijk 20% extra korting op kledingitems. Deze actie is geldig tot en met vrijdag 11 maart 2022. Om de korting te ontgrendelen is het van belang dat je de code ‘ONLINESPECIAL’ invoert tijdens het afreken. Hiermee kan je hippe items scoren voor een lagere prijs, net op tijd voor het begin van de lente. Wij hebben onze tien favoriete items op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

1. Nike Sport Essentials Brushed Back Pullover Hoodie

De Nike Sport Essentials Brushed Back Pullover Hoodie heeft een simpel design. De trui is in het zwart en heeft het Nike logo meerdere malen op de linkerborst. Het logo is ook te vinden op de buidelzak, de capuchon en twee keer op de rug. Het Nike logo verschijnt in groene, gele en grijze tinten.

De trui kost met de kortingscode €40,-.

Nike Sport Essentials Brushed Back Pullover Hoodie
Snipes korting Nike Sport Essentials Brushed Back Pullover Hoodie

2. Sean John Classic Logo Essential Velours Trackjacket

Het Classic Logo Essential Velours Trackjacket van Sean John heeft een lichte kleur. Het jasje is in het lichtgrijs. Op de linkerborst staat het logo van Sean John in het zwart. Dit logo staat ook op de kraag aan de achterkant.

Het jasje kost nu tijdelijk €55,99.

Sean John Classic Logo Essential Velours Trackjacket
Snipes korting Sean John Classic Logo Essential Velours Trackjacket

3. Dickies Oakport Sweatshirt

Deze grijze crewneck is het Dickies Oakport Sweatshirt. De trui heeft een effen grijze kleur en valt wat losser. Op de linkerborst staat het logo van Dickies. Deze trui is makkelijk te stijlen met andere items uit dit overzicht.

De prijs van de crewneck is nu €43,99.

Dickies Oakport Sweatshirt
Snipes korting Dickies Oakport Sweatshirt

4. Levi’s Stay Loose Denim

De Levi’s Stay Loose Denim heeft een losse fit. De pijpen zijn wijder dan de 501 en zorgt voor een baggy look. De lichte wassing zorgt ervoor dat de broek makkelijk te stijlen is met andere kleuren.

De prijs van de jeans met de tijdelijke Snipes korting is €103,99.

Levi's Stay Loose Denim
Snipes korting Levi's Stay Loose Denim

5. Urban Classics Ripstop Cargo Pants

Deze Urban Classics Ripstop Cargo Pants hebben een grijze kleur. De broek is gemaakt van ripstop polyester. Boven de knie aan beide kanten zitten extra zakken. De broek is ook strakker te trekken rondom de enkels met het daarvoor bestemde koordje.

De cargo pants kosten tijdelijk €39,99.

Urban Classics Ripstop Cargo Pants
Snipes korting Urban Classics Ripstop Cargo Pants

6. Converse Pocket Oversized Woven Shirt

Het Converse Pocket Oversized Woven Shirt heeft een geruite print over het hele shirt lopen. Het shirt bestaat uit verschillende groene tinten. De rits is in het geel. Op de linkerborst zit een zak waar ook het logo van Converse op staat.

De prijs van dit shirt met de tijdelijke Snipes korting is €48,-.

Converse Pocket Oversized Woven Shirt
Snipes korting Converse Pocket Oversized Woven Shirt

7. On Vacation Do Nothing Club Sweater

De On Vacation Do Nothing Club Sweater heeft een frisse kleur. De gehele trui heeft een lichtblauwe kleur. Op de linkerborst staat de tekst ‘Do Nothing Club’ in dezelfde blauwe kleur. De rug is blanco.

De trui kost nu €40,-.

On Vacation Do Nothing Club Sweater
Snipes korting On Vacation Do Nothing Club Sweater

8. Vans Dreaming Sherpa Jacket

Het Vans Dreaming Sherpa Jacket houdt jou warm tijdens de frissere lente dagen. Het jack is gevoerd met sherpa en zorgt voor een zachte buitenkant. Op de buitenkant zit een checkerboard print in het zwart met wit. De schouders en de voering zijn in het paars.

Het jacket kost tijdelijk €80,-.

Vans Dreaming Sherpa Jacket
Snipes korting Vans Dreaming Sherpa Jacket

9. Carhartt WIP High Plains Bucket Hat

Carhartt WIP’s High Plains Bucket Hat heeft een melange van verschillende kleuren. Groen, donkerblauw, beige… Al deze kleuren komen voorbij. Aan de voorkant van het hoedje staat het Carhartt WIP logo. Het hoedje heeft is gemaakt van een zachte bont-imitatie.

De prijs van het hoedje met de tijdelijke Snipes korting is €32,-.

Carhartt WIP High Plains Bucket Hat
Snipes korting Carhartt WIP High Plains Bucket Hat

10. Carhartt WIP Delta Neck Pouch

We sluiten het overzicht met onze favoriete items uit de Snipes sale af met de Carhartt WIP Delta Neck Pouch. Het tasje is wat kleiner en in het zwart. Aan de voorkant staat het logo van Carhartt WIP.

Het tasje kost nu €20,-.

Carhartt WIP Delta Neck Pouch
Snipes korting Carhartt WIP Delta Neck Pouch

De kortingsactie bij Snipes loopt tot en met vrijdag 11 maart 2022. Vergeet niet de code ‘ONLINESPECIAL’ in te voeren tijdens het afrekenen voor de 20% korting.