Skip to content
Newsfeed

Krijg 15% korting op bijna alles van Nike bij Farfetch

25 oktober 2022 14:04
Krijg 15% korting op bijna alles van Nike bij Farfetch

Je krijgt nu 15% korting op bijna alles van Nike bij Farfetch. Van 24 oktober 2022 tot en met 26 oktober 2022 18.00 uur scoor je veel silhouetten voor een lagere prijs. Heb je altijd al dat ene paartje willen toevoegen aan je collectie, maar vond je het toch nog iets te duur? Dan heb je geluk dat je gewacht hebt, want nu kun je deze voor een goedkoper prijsje scoren. Bekijk alle geselecteerde sneakers via de buttons hieronder!

Farfetch verkoopt producten van meer dan 700 boetieks en merken van over de hele wereld. Het platform biedt een breed scala aan kleding, accessoires en sneakers van deze merken, waaronder Nike. Veel verschillende silhouetten worden op de website aangeboden, zoals bijvoorbeeld de Nike x Off-White Air Jordan 4 en de Nike x Sacai Cortez die je nu met 15% korting shopt.

De kortingsactie zal lopen tot en met 26 oktober 2022 18.00 uur. Er is geen code voor nodig, het bedrag wordt automatisch van het artikel afgehaald bij checkout. Via de buttons zul je worden doorverwezen naar de Farfetch website. Veel plezier met het shoppen van Nike sneakers bij Farfetch met 15% korting!

Hou vooral ook de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer kortingsacties!