Skip to content
Watch

Kraantje Pappie is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’

8 juli 2020 16:00
Kraantje Pappie is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’

“Hé, little Craney hoe gaat het nu? ‘k heb je al een poos niet gezien in de stad, mijn jong! Dit zijn lyrics die je vast wel kent. Niemand minder dan Kraantje Pappie, aka Lil Craney, is te gast in de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ met iets meer ballin’, iets meer pimpin’, iets meer Daddy, iets meer Louis, iets meer Roley, iets meer Preme en iets meer Merrie.

Kraantje Pappie staat natuurlijk bekend om zijn muziek en brak in 2012 door met het nummer “Waar is Kraan?”. Na drie albums kwam de Groningse rapper in 2018 met zijn meest recente album, DADDY. Hierop staat de hit “Lil Craney” waarin hij rapt over zijn terugkeer in zijn stad Groningen. In de jaren erna bracht Kraantje Pappie nog meer songs uit in samenwerking met onder andere Bizzey, Chivv, Young Felix en Maan. Hierdoor heeft de Groningse rapper behoorlijk naam gemaakt. Check hier Kraantje Pappie’s laatste single met Maan, genaamd Rode Wijn.

Kraantje Pappie heeft naast muziek een gigantische passie voor sneakers en fashion. In zijn video clips is hij regelmatig te zien in exclusieve sneakers en kleding. Ben je benieuwd wat Kraantje in de aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ aan heeft? Check hem dan snel!

Aflevering 6 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast seizoen 2 is vanaf vrijdag 10 juli 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren!