Skip to content
Upcoming

Kraantje Pappie in De Grote Tim & Tom Sneaker Show

11 mei 2021 20:00
Kraantje Pappie in De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Zoals jullie van ons gewend zijn staat er aankomende donderdag 13 mei 2021 weer een spiksplinternieuwe aflevering online van De Grote Tim & Tom Sneaker Show op het Sneakerjagers YouTube kanaal. Toch hebben we een kleine verassing voor jullie als trouwe kijkers (die nu eigenlijk geen verrassing meer is)! Niemand minder dan Kraantje Pappie zal namelijk de co-host zijn van Tim Beumers in deze nieuwe episode.

De nieuwe aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show is te zien vanaf donderdag 13 mei om 20:00 op het YouTube kanaal van Sneakerjagers. Vergeet niet te abonneren en je berichtgeving aan te zeten. Zo mis je deze aflevering niet!

Nu vragen jullie je natuurlijk af waarom Kraantje en niet Tom in de nieuwste aflevering zit. Onze vertrouwde host, Tommy Triggah, is namelijk vader geworden!! Om deze reden moesten we natuurlijk opzoek naar een gepaste sneakerfreak die met Tim Beumers zijn ongezouten mening kan geven over alle aankomende releases, sneakernieuwtjes en natuurlijk hetgeen dat ze de afgelopen weken hebben gekocht.

Kraantje Pappie

Twee weken geleden, tijdens koningsdag, wist Kraantje met The Livestreamers nog iedereen (thuis) uit zijn dak te laten gaan. Tijdens deze show viel het wellicht op dat een hoop artiesten nogal vette patta’s aan hadden. Zo liep Kraantje zelf in een paartje Supreme Nike SB Dunks en hadden Maan, Nick & Simon, Frank Lammers, Rolf Sanchez en Guus Meeuwis ook niet de minste paartjes aan.

@thelivestreamers

Volgers van Sneakerjagers kennen Kraantje Pappie natuurlijk ook als een onwijs grote sneakerliefhebber. Zo was hij recentelijk nog live op ons Instagram kanaal om te praten met Jord Gijsberts over de jaren 90, en was hij natuurlijk te gast in onze podcast, Sneakerjagers ‘On Air’. Benieuwd naar deze aflevering? Check hem hieronder!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date