Skip to content
Staff Picks

Kortingen bij Sidestep tijdens Singles Day

10 november 2021 09:28
Kortingen bij Sidestep tijdens Singles Day

Op 11 november 2021 is het Singles Day bij Sidestep. Om dit te vieren, komt Sidestep met een kortingscode. Profiteer op 10 en 11 november 2021 van 11% korting met kortingscode SD11.

Sidestep Singles Day

Op 11 november is het Singles Day en worden alle vrijgezellen in het zonnetje gezet. De feestdag komt uit China en heet hier ‘Guanggun Jie’. De dag is voornamelijk populair onder de Chinese jongeren en komt vaak gepaard met hoge kortingen. Zo ook bij Sidestep.

Op 10 en 11 november 2021 profiteer je bij Sidestep van 11% korting. Gebruik bij het afrekenen de Singles Day code SD10 en shop jouw favoriete items in de korting bij Sidestep. De code is niet toe te voegen op Nike Air Force 1’s en Dunks. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal top picks uit de collectie van Sidestep geselecteerd.

Converse Run Star Hike

De Run Star Hike heeft een bijzonder design. Het paartje heeft een opvallende witte middenzool. De grove buitenzool combineert de kleuren zwart en bruin. Op de hiel is het Converse embleem te zien. Op de buitenzool is bij de hiel een ster logo te zien.

Converse Run Star Hike
Converse Run Star Hike €109,99 €97,89
Sidestep

Nike Air Max 90 heren

De Air Max 90 is een iconisch model. Het paartje werd in de jaren ’90 een erg populaire sneaker en is sindsdien niet meer weg te denken. Dit paartje combineert op het bovenwerk verschillende kleuren grijs. Ook de middenzool en buienzool kleuren grijs.

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90 €139,99 €124,59
Sidestep

UGG Fuzz Sugar Cross Slide

Deze warme slide is perfect voor de winterdagen. UGG staat bekend om zijn warme boots en dit komt goed terug in deze slippers. De Fuzz Sugar Cross Slide komt in een zwarte kleur en heeft twee banden over de voet heen. Deze hebben een zachte feel en zijn gemaakt van synthetisch materiaal.

Ugg Fuzz Sugar Slide
UGG Fuzz Sugar Cross Slide €119,99 €106,79
Sidestep

adidas Stan Smith ‘Miss Piggy’

De Stan Smith is een classic model en heeft een vrolijke look gekregen. Dit model kleurt wit en heeft een felgroene kraag gekregen. Op de tong en hiel van de sneaker komen lichtroze details naar voren. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien en staat de naam ‘Miss Piggy’ en ‘Kermit’ gedrukt. Ook zijn op de tong Kermit the Frog en Miss Piggy afgedrukt.

Stan Smith Miss Piggy Kermit
adidas Stan Smith €99,00 €88,11
Sidestep

Nike Air Max 270

De Air Max 270 heeft een modern design. De sneaker combineert de kleuren roze en bordeuaxrood. De Air Unit in de middenzool kleurt bordeuax en is see through. Op de tong en hiel is ‘270’ gedrukt.

Nike Air Max 270
Nike Air Max 270 €149,99 133,49
Sidestep

Air Presto Mid Utility

Dit opvallende paartje heeft een hoge fit gekregen. De sneaker heeft een zwarte colorway en combineert rode en blauwe details. Op de kraag is een rits te zien. Het bovenwerk is van elastisch materiaal gemaakt wat het een erg comfortabele sneaker maakt.

Nike Air Presto Mid Zwart
Nike Air Presto Mid €149,99 €133,49

Nike Blazer Low dames

De Nike Blazer is een iconisch model en werd vroeger voornamelijk als basketbalschoen gedragen. Deze Low versie heeft een plateauzool gekregen wat het een erg speelse look geeft. De sneaker combineert de kleuren wit met rood.

Nike Blazer Low Plateau
Nike Blazer Low €94,99 €84,54
Sidestep

Blazer Mid ’77 Jumbo

Ook deze Nike Blazer voor de heren heeft een opvallend design gekregen. De ‘Jumbo’ heeft een vergrote Swoosh op het middenpaneel gekregen en heeft een grovere buitenzool. Op de tong zijn rode details te zien.

Nike Blazer Jumbo Heren
Nike Blazer Jumbo €109,99 €97,89
Sidestep

adidas NMD R1 Primeknit

Het laatste paartje uit de lijst is de NMD R1 Primeknit. Dit paartje is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft een sportief design. De sneaker combineert de kleuren wit en grijs. Ook dit paartje is met de kortingscode af te rekenen.

adidas NMD R1
adidas NMD R1 Primeknit €139,99 €124,59

Dit waren een aantal picks uit de Sidestep collectie. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode SD11 toe te voegen en profiteer van 11% korting tijdens de Singles Day van Sidestep. De code geldt van 10 november tot en met 11 november 2021.