Skip to content
Newsfeed

Koop twee of meer producten bij Nike en geniet van 25% korting

4 maart 2023 18:49
Koop twee of meer producten bij Nike en geniet van 25% korting

De joggers trend zet zich voort! Iedereen heeft een fashionable comfy outfit nodig als je het ons vraagt. Gelukkig helpt Nike ons met het uitkiezen van een nieuwe fit, door hun 25% bundel sale op geselecteerde fleece producten! De deal is nu gaande op de Nike website en duurt tot en met dinsdag 7 maart 2023 9:00 uur. Lees hier snel verder voor meer informatie over de sale.

Bij aankoop van twee of meer artikelen uit deze collectie van Nike profiteer je van maar liefst 25% korting op je gehele bestelling! Het enige wat jij hoeft te doen om van deze sale te genieten is een Nike Member zijn en de code MEMBER23 in te vullen bij het afrekenen.

In de geselecteerde items vindt je fleece items voor dames, heren en kinderen! Dat betekent dat iedereen zijn favoriete item kan scoren.

Tot 7 maart 2023 om 9:00 uur profiteer je van maar liefst 25% korting op je bestelling. Kies twee of meer artikelen uit de geselecteerde Nike fleece items collectie en gebruik de kortingscode MEMBER23 om te genieten van deze deal. Ben je nog geen Nike Member? Maak dan nog eventjes snel een account aan, want alleen dan kan je meedoen met deze sale!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker news? Download dan de Sneakerjagers app om up-to-date te zijn over de nieuwste gebeurtenissen en releases!