Skip to content
Upcoming

Komt er toch nog een Patta X Nike Air Span II collab

11 mei 2018 12:51
Komt er toch nog een Patta X Nike Air Span II collab

Als er een Nederlandse shop is die voor veel vette collabs zorgt dan is het Patta wel. Na de Air Span II ‘Friends & Family’ ziet het er toch naar uit dat er nog een normale release gaat komen van een Patta X Nike Air Span II collab.

Een tijd geleden heeft Patta samen met Nike een Air Span II ‘Hot Coral’ Friends & Family gemaakt. De sneaker had de originele ‘Hot Coral’ colorway. Maar de sneaker had een aantal andere details zoals de mini-Swoosh en Patta branding. Omdat het om een F&F release ging was hij nooit voor het grote publiek verkocht. Wil je toch deze colorway rocken? Nike heeft de Air Span II in ‘Hot Coral’ wel normaal uitgebracht, check hem HIER.

De nieuwe samenwerking bestaat ook weer uit een Nike Air Span II. De sneaker heeft dezelfde details als de F&F. Zo heeft het een mini-Swoosh op de neus en Patta branding op de tong. De colorway bestaat uit bruin en rood en is gemaakt van mesh en nubuck.

Wanneer en in welke hoeveelheden deze nieuwe collab uit gaat komen is nog niet bekend. Check hieronder de foto’s van deze nieuwe collab tussen Nike & Patta.


Patta X Nike Air Span II

Stylecode: AO2925-600