Skip to content
Upcoming

Komt de Nike Air Fear Of God 1 ‘String’ er zo uit te zien?

27 januari 2020 13:11
Komt de Nike Air Fear Of God 1 ‘String’ er zo uit te zien?

Een tijdje geleden werd het bekend gemaakt dat er een nieuwe colorway aan gaat komen op de Nike Air Fear Of God 1. Deze colorway zal de Nike Air Fear Of God 1 ‘String’ heten. Toen dit nieuws bekend werd gemaakt waren er nog geen foto’s verschenen van een mogelijke colorway. Nu kunnen we vertellen dat dit misschien wel het geval is geweest.

Tijdens een CBA evenement in China droeg Jerry Lorenzo een nog nooit vertoonde colorway van de Nike Air Fear of God 1. Naar verwachting gaat dit dus de nieuwe ‘String’ colorway worden van dit model. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar deze colorway!

Nike Air Fear Of God 1 ‘String’ | Coming soon

De basis van de upper van de sneaker heeft een zwarte kleur gekregen. Daarnaast beschikt de toebox over een witte kleur. Om deze kleuren op te breken hebben ze de bekende eyestays van de sneaker die doorlopen op de hak een grijze kleur gegeven. Hiermee hebben ze verschillende elementen van andere colorways in een sneaker geplaatst. Om de sneaker af te maken hebben ze de krachtige witte zool onder de sneaker toegevoegd.

De geruchten gaan rond dat deze colorway ergens in februari 2020 dit jaar gaat releasen. Wanneer dit precies gaat gebeuren is helaas nog niet bekend gemaakt. Aangezien het best kortdag is verwachten wij dat de releasedatum snel bekend gemaakt gaat worden. Houd daarom onze releasekalender goed in de gaten zodat je niks mist over deze release!


NIke Air Fear of God String AR4237-902
Images by: @liljupiter