Skip to content
Newsfeed

Klaar voor de winter met de nieuwe Nike Air Max 95

29 oktober 2021 09:30
Klaar voor de winter met de nieuwe Nike Air Max 95

Speciaal voor de koudere dagen brengt Nike een nieuw Air Max 95 paartje uit. Het model komt gekleed in een ‘Moody Grey’ kleurenschema met een paar ‘Strike Blue’ accenten. Het paartje zal hoogstwaarschijnlijk aan het eind van 2021 gereleased worden.

Nike Air Max 95 | DH4754-001

Het aankomende paartje combineert de materialen mesh, leer en suède. Het bovenwerk van de Air Max 95 bestaat uit meerdere ‘layers’ en deze komen in de kleuren zwart, grijs en wit. De overlays op de neus en hiel zijn wit en sluiten mooi aan op de middenzolen.

De Air Max 95 heeft geen veterogen, maar maakt gebruik van lusjes die de veters bij elkaar halen. Op deze veterlussen zijn blauwe accenten te vinden. De kleur blauw is ook te spotten op de Swoosh op de hiel. Daarnaast staat ‘Air Max’ op de tong geschreven in dezelfde kleur blauw.

Verder is het model ook reflecterend. Mocht je de sneakers in het donker aan hebben, geven de hielen, tong en veterlussen licht. Ten slotte draagt het model een zwarte buitenzool, ook hierop zijn blauwe accenten geplaatst.

Helaas heeft de Air Max 95 nog geen officiële releasedatum ontvangen. Het paar zal naar verwachting aan het eind van 2021 gedropt worden.

Nike Air Max 95
Nike Air Max 95
Nike Air Max 95
Nike Air Max 95
Nike Air Max 95
Nike Air Max 95
Nike Air Max 95