Skip to content
Upcoming

KixFix geeft een review van de Denham x Air Max 1

22 september 2020 11:51
KixFix geeft een review van de Denham x Air Max 1

De release van de Denham x Air Max 1 was onwijs populair. Onze vriend, Robert, van KixFix was een van de gelukkige en heeft de Denham x Air Max 1 weten te bemachtigen. Speciaal voor sneakerjagers geeft hij een review van deze release. Check de video hieronder!

“Hey allemaal, ik heb een nieuwe video gemaakt over mijn laatste pick-up! Ik heb me ingeschreven voor de Denham raffle op het moment dat het kon een aantal maanden geleden. Ik had niet echt hoge verwachtingen, want je weet hoe de raffles gaan tegenwoording. Uit het niets kreeg ik een telefoontje van een Denham-medewerker die me vertelde dat ik gewonnen had en ik was totaal verbijsterd! Ik voelde me ziek en had alle symptomen van Corona, maar ik moest ze persoonlijk ophalen. Gelukkig kon ik iets regelen en had ik diezelfde dag nog de corona test waar ik nu de uitslag van heb en ik ben vrij van het virus! Ik kreeg het resultaat van de test nadat ik de video had genomen, dus ik moest de hele video binnen opnemen. Hoe dan ook, geniet van de video en je dag!”

Denham x Air Max 1
Denham x Air Max 1

Voor de laatste releases check je natuurlijk de Sneakerjagers Releasekalender! Download ook onze app om pushnotificaties te krijgen van jouw favoriete releases!