Skip to content
Upcoming

Er is een KITH x Nike Air Force 1 ‘Paris’ onderweg

26 augustus 2020 14:05
Er is een KITH x Nike Air Force 1 ‘Paris’ onderweg

Er zijn in het afgelopen jaar al twee verschillende colorways opgedoken voor de KITH Nike Air Force 1. Nu lijkt het erop dat we binnenkort weer een nieuwe colorway kunnen verwachten op deze populaire Air Force 1. De aankomende release staat geheel in het thema van Parijs.

KITH is opgericht in 2011 door Ronnie Fieg. Ronnie Fieg is een belangrijk persoon in de sneaker industrie en heeft al meer dan twintig jaar praktijk ervaring. Door KITH te zien als verlengstuk van zichzelf, probeert Ronnie Fieg het huidige modelandschap te veranderen. KITH heeft al met enorm veel grote merken samengewerkt zoals Levi’s, Coca Cola, Tommy Hilfiger, Nike en Versace.

KITH x Nike Air Force 1 | CZ7927-100

Het paartje lijkt erg op de voorgaande colorways alleen zijn er natuurlijk wel een paar veranderingen. Het bovenwerk is geheel gemaakt van wit leer. Op het midfoot paneel staat meerdere malen KITH gegraveerd. Een mooi klein detail is de mini Swoosh op de zijkant van de mudguard, want deze heeft de vlag van Frankrijk als decoratie. De Franse vlag is ook weer terug te vinden op de tong. De sockliner heeft een opvallende donker blauwe kleur gekregen die ook weer is gebruikt op het Nike logo op de hiel. Onder het bovenwerk zit een beige mid- en outsole om zo de sneaker af te ronden.

De KITH x Nike Air Force 1 komt later dit jaar uit bij KITH winkels en online voor €120,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om zo geen één sneaker release te missen.


Kith X Air Force 1 'Paris'

CZ7927-100 · Prijs vanaf €260,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike