Skip to content
Upcoming

KITH en Nike gaan nog een Air Force 1 releasen

18 juli 2020 12:28
KITH en Nike gaan nog een Air Force 1 releasen

Laatst dropte de KITH x Nike Air force 1 echter was dit jammer genoeg een Japan exclusive. Veel mensen wilden deze sneaker scoren alleen was dat onmogelijk doordat de sneaker alleen in Japan uit kwam. Nu komen KITH en Nike weer samen om een Air Force 1 Low uit te brengen in 2021.

KITH is opgericht in 2011 en opereert als een lifestyle-merk voor mannen, vrouwen en kinderen. De vijf fysieke flagship stores zijn ontworpen om renzen te verleggen en klanten een volledig unieke ervaring te bieden. KITH bied een scala aan premium producten, variërend van KITH’s eigen huis label tot een samengestelde selectie van kleding en schoenen van verschillende merken. Achter het merk KITH zit oprichter Ronnie Fieg. Ronnie Fieg is een prominent figuur in de sneaker industrie die meer dan twintig jaar ervaring heeft. Fieg visualiseert KITH als een verlengstuk van zichzelf en probeert de huidige mode te veranderen.

KITH x Nike Air Force 1 | DC9555-100

Het grootste deel van de upper is gemaakt van wit leer waarbij er een groene mini Swoosh op de midfoot rust. De Swoosh is was de gehele sneaker maakt, want in deze witte Swoosh staat meerdere malen het logo van KITH. De sockliner is geperforeerd en heeft een mooie blauwe kleur gekregen. Het bovenwerk wordt afgesloten door de groene patch op de tong met daarin het logo van KITH met daaronder de tekst “AIR FORCE 1”. De upper rust op een sail mid- en outsole om zo de sneaker af te ronden.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar wordt in het begin van 2021 verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


KITH x Air Force 1
Image by Soleheatonfeet