Skip to content
Watch

Kinnari achter de decks bij Sneakerjagers Radio

5 maart 2021 18:00
Kinnari achter de decks bij Sneakerjagers Radio

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio in samenwerking met La Cassette Recordings! Deze week Kinnari achter de decks.

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe. Echter is het de eerste keer dat wij Kinnari horen draaien achter de decks. Via, de vorige recordings met EILEEN, kwamen wij in gesprek over de vrouwelijke scene van Nederland en natuurlijk kwam daar Kinnari ten sprake. Voor ons dus een leuke kans om eens te zien wat ze kan.

Modje Phuangkularb (Kinnari) werkt door de weeks bij de women’s streetwear store Maha in Amsterdam. Maha is een women’s only concept store en biedt haar bezoekers een ruim assortiment van sport/street-fashion aan. Tussen het werken door verdenken wij Modje er dan ook van om alleen eigen muziek op te hebben staan in de winkel en haar sound te brengen bij de jeugd! Like she should.

De genres die ze graag draait zijn; future beat, UK (garage, bass) en Hip Hop. Hieronder is de tracklist te zien. Thanks for listening!

Tracklist

Serena – Yung Nnelg

Jet – Sevn Alias & Idaly Feat. Adje

Longtime – Wizkid Feat. Skepta

Energy – Pa Salieu Feat. Mahalia

Lingo – Jevon Feat. Kida Kudz & Diggy

Get Down – Groove Chronicles

Spending Addiction – Gunna

IC3 – Ghetts Feat. Skepta

Dunya – GoldLink Feat. LukeyWorld

Horror Show Style – Flowdan

No Stress – Skepta Feat. Michael Phantom & L3

Deze set is ook te luisteren op je telefoon via Mixcloud.

Check het account van La Cassette voor alle voorgaande sets van je favoriete DJ’s.

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek en meer door de ogen en oren van Sneakerjagers. Samen met La Cassette hebben we een aantal heerlijke Recordings opgenomen die we elke vrijdag om 18:00 online zetten. Stay tuned.. Enjoy!