Skip to content
Upcoming

In 2021 komt er een nieuwe Kim Jones x Nike collab

27 juni 2020 21:16
In 2021 komt er een nieuwe Kim Jones x Nike collab

Kim Jones x Nike hebben in 2021 een nieuwe samenwerking klaarliggen. Dit keer is er gekozen voor het Air Max 95 model van Nike. De Air Max 95 zal releasen in twee verschillende colorways.

In 1973 werd Kim Jones geboren in Hammersmith, Londen. Sinds 2019 is hij creative director van Dior. Hiervoor was hij al sinds 2011 style director bij Louis Vuitton. Dit deed hij tot januari 2018. Met Dior heeft hij al heel wat samenwerkingen op zijn naam staan, met bijvoorbeeld KAWS, Sorayama, Shawn Stussy en natuurlijk de Air Jordan 1.

Kim Jones x Nike Air Max 95 | Closer Look

Jammer genoeg zijn er nog geen afbeeldingen naar buiten gekomen van de twee colorways. Wel is het al bekend wat voor kleurcombinaties de colorways zullen zijn. De ene colorway zal beschikken over de kleuren ‘Black/Total Orange’ en de andere colorway over ‘Black/Volt’.

Verder is het nog niet bekend wanneer de sneakers in 2021 zullen releasen. Een retailprijs is ook nog niet bekend. Houd tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten zodat jij up-to-date blijft van het laatste nieuws.


Kim Jones x Nike
Image by @py_rates