Skip to content
Events

KickIt Market Rome: Een Sneakerjagers recap

2 oktober 2018 11:28
KickIt Market Rome: Een Sneakerjagers recap

Een ruime week geleden, op 23 september was onze Sneakerjagers crew aanwezig bij het KickIt Market event in Rome. Duizenden sneakerheads liepen door de Atlantico Live hal in het business district van de Italiaanse hoofdstad. Tijdens dit evenement kan de liefhebber voor streetwear, sneakers, vintage kleding en kunst zijn lol op.

KickIt Market vierde zijn tweede editie in style. Zo was de area volgeplaatst met allerlei eyecatchers, zoals Ferrari ’s en Porsche ‘s. Verder waren er fantastische Italiaanse lekkernijen in overvloed en waren er live sneaker/supreme raffles.

In de hal waren gevarieerde activiteiten aanwezig. Zo was er de optie om een eigen sneaker te customizen in de vorm van een cursus,  werden sneakeraccessoires ter plekke 3d geprint, was er een groot aanbod vintage merkkleding en er waren natuurlijk sneakers, heel veel sneakers.

Om het evenement een beeld te geven heeft onze crew een KickIt Market recap gemaakt. Check deze hieronder en abonneer je direct op ons Youtube kanaal! Deze week gaat onze crew naar Sneakerness Milaan, uiteraard wordt hier ook een recap van gemaakt.

Naast Sneakerness zijn er nog een hoop andere sneaker events, zoals Deadstock Sneakermarket op 27 oktober in Nijmegen. Een top 5 sneakerevenementen van de nazomer check je hier.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.