Skip to content
Watch

Kevin Lo brengt klassiekers en groot enthousiasme bij SJ Radio

11 juni 2021 18:00
Kevin Lo brengt klassiekers en groot enthousiasme bij SJ Radio

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio! Deze keer in samenwerking met de crew van La Cassette

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe, maar het liefste geven we een spot aan nieuwe DJ’s nog niet gezien op La Cassette.

Introducing: Kevin Lo

Kevin Lo is al jarenlang gaande in de scene en heeft al veel plekken op zijn naam staan. Van eigen events organiseren in Rotterdam naar een maandelijkse radioshow op Maxi Radio, het nieuwe online radiostation van Leiden. Samen met Lorey brengen ze als Tuff Luck een groot spectrum van genre’s. 

Kevin Lo
Kevin Lo

Kevin kwam binnen met groot enthousiasme en hebben tijdens de set veel kunnen lachen. Verwacht een set met old school hiphop gemixt met Nederlandse klassiekers als Zoveel Stress van Kempi en Ecktuh Mannetjes van Feis. 

Naast dat Kevin altijd al Hiphop heeft gedraaid verbreedt hij nu zijn horizon door een focus te leggen op Detriot/House gemixt met Future Classics. 

Check de tracklist hieronder:

Turquoise Summers – Divinity (’87 Edit)

The Diplomats Feat. Cam’Ron & Jimmy Jones – I Really Mean It

Lil’ Wayne Feat. Kurupt – Lock And Load

Mobb Deep Feat. Lloyd Banks – Stole Something

Scarface Feat. JAY-Z & Beanie Sigel – Guess Who’s Back

Feis Feat. Ecktuh Ecktuh – Ecktuh Mannetjes

50 Cent – Hustler’s Ambition

Kempi – Zoveel Stress

Geniet van een heerlijk weekend met een tunes van Kevin Lo en houd zijn Instagram in de gaten voor toekomstige sessies op MaxiRadio.

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek. Samen met La Cassette hebben we een aantal tegekke Recordings opgenomen en zullen die de komende weken elke vrijdag met jullie delen. Enjoy!