Skip to content
Staff Picks

Kerstcadeaus van Foot Locker: onze picks

6 november 2022 20:21
Kerstcadeaus van Foot Locker: onze picks

Laten we het over kerstcadeaus hebben! Nu al? Ja, als je vroeg genoeg en zonder stress op zoek wil gaan naar kerstcadeaus, dan ben je hier aan het juiste adres. De kerstvakantie is al over een maand en we weten allemaal hoe het is om last-minute cadeaus te shoppen. Maar laten we dit jaar slimmer zijn dan de jaren ervoor en shop deze coole kerstcadeaus van Foot Locker. Bekijk een aantal populaire items hieronder!

Kerstcadeaus van Foot Locker voor vrouwen

1. adidas trainingspak voor WMNS

Laten we beginnen met deze blikvanger van adidas. Het is een trainingsbak die bestaat uit een vest en een Firebird trainingsbroek, die deels uit Primeblue bestaat. Dit is een hoogwaardig gerecycled materiaal van Parley Ocean.

2. New Balance 550

Een absolute retro favoriet, de New Balance 550 sneaker is een eerbetoon aan het silhouet uit 1989. Het kunstlederen bovenwerk combineert ademend mesh voor duurzaamheid en een coole retro look in één.

3. Nike Sportswear Velour

Deze Nike broek is gemaakt van velours en biedt je daarom het perfecte comfort. De broek heeft een extra wijde snit en is voorzien van een klein Nike logo op de heup. Perfect voor de koude dagen.

4. Converse Chuck Taylor Hi Lift

Ongeacht leeftijd of persoonlijkheid: Converse kan altijd. Dit silhouet heeft een plateauzool, die je in het koude seizoen warmer zal houden dan een gewone zool. Verder heeft dit paartje de klassieke Converse look.

5. Nike Sportswear gas

Deze jas is ook een echte klassieker. Het is gemaakt van gerecycled polyester en is waterafstotend. De Nike Therma-Fit technologie zorgt dat je altijd warm blijft.

6. Reebok Club C x Cardi B

Deze sneaker is ontworpen door rapper Cardi B en zorgt voor een coole look. In tegenstelling tot de klassieke Club C heeft deze sneaker een plateauzool en leuke details op de veters.

Kerstcadeaus van Foot Locker voor mannen

1. New Balance 550

We hebben ook een New Balance 550 voor mannen uitgezocht. De sneaker wordt geleverd in wit/blauw en kan worden gecombineerd met vele stijlen.

2. Jordan 23Engineered

Deze relaxte 23 Engineered Hoodie is gemaakt van extra zacht fleece en heeft een zak met rits aan de voorkant voor essentiële spullen. De capuchon is gevoerd met hetzelfde zachte materiaal.

3. Reebok Club C Mid

Je zou deze Reebok perfect kunnen combineren met een baggy jeans. Vooral de blauw/paarse voering past goed bij denim. Altijd een goede keuze voor een kerstcadeau!

4. adidas Sportswear

Deze adidas hoodie is gemaakt van een super comfortabele fleece en heeft een moderne adidas graphic op de borst. Je kunt deze hoodie met alles combineren, als cadeau kun je hier bijna niet misgaan.

5. Nike Air Force 1 Low

Je kunt ook zelden fout gaan met een Air Force. Deze sneaker is waarschijnlijk de populairste sneaker aller tijden. Met deze eenvoudige kleurstelling kun je het silhouet met alles combineren.

6. New Era 9Forty Adjustable

Deze pet is altijd trendy geweest en zal dat nog lang blijven. Op de voorkant zien we het logo van de New York Yankees. Je kunt de kap ook aan de achterkant verstellen.

Dit waren enkele kerstcadeaus van Foot Locker. We hopen dat we je een beetje hebben kunnen inspireren! Welke ga jij aan jouw geliefden geven? Laat het ons weten via Instagram (@sneakerjagers).