Skip to content
Upcoming

KAWS x Air Jordan 4

9 maart 2017 14:31
KAWS x Air Jordan 4

De Amerikaanse kunstenaar KAWS, die bekend staat om zijn exclusieve kleding en kunst-sculpturen, ontmoet het sportmerk Nike. Ze hebben samen een Air Jordan 4 gemaakt in een sleek colorway en hoogwaardige materialen. Al met al, een keiharde must-have voor elke sneakerhead.

De Air Jordan 4 is een van de meest populaire/favoriete Jordan modellen all-time, de door Tinker Hatfield ontworpen sneaker is in no time gegroeid tot een waar icoon.

Als we kijken naar de colorway van deze release zien we veel premium materialen en enorm veel details. De upper is gemaakt van premium suède in een grijze kleur. De upper bevat naast kortharig suède ook langharig suède. De midsole is ook voorzien van een doffe grijze kleur met hier onder een glow-in-the dark outsole.

Op de heel zien we het kenmerkende KAWS embleem met hieronder het AIR logo. In de lip wordt dit nog een keer toegepast, dit keer heeft de rechter schoen AIR JORDAN in de sneaker staan en de linker het KAWS logo.

Dit alles wordt verpakt in een special Kaws x Air Jordan schoenendoos die wederom ook voorzien is van beiden Jordan en Kaws logo. De sneakers zullen uitkomen in de lente of zomer van 2017 met een geschatte retail van €350,-

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook en Instagram.