Skip to content
Newsfeed

KAWS en UNIQLO komen in 2023 opnieuw samen

25 augustus 2023 21:00
KAWS en UNIQLO komen in 2023 opnieuw samen

Brian Donnelly, beter bekend als KAWS, komt opnieuw samen met kledingmerk UNIQLO. De twee namen kwamen in 2019 voor het eerst samen en brachten een collectie uit, bestaande uit graphic tees. Ook dit keer lijken KAWS en UNIQLO met een graphic tee te komen, met KAWS’ print op de voorzijde.

Het Japanse kledingmerk UNIQLO staat bekend om hun tijdloze en strakke designs. Het merk werd opgericht in 1984 in Tokyo, Japan. In de afgelopen jaren heeft het merk vestigingen over heel de wereld gekregen, waaronder eentje in Amsterdam. In 2017 en 2019 kwam het merk samen met KAWS. Het duo bleek een gouden combinatie te zijn en de collecties raakten binnen mum van tijd uitverkocht.

Nu lijkt het duo terug te keren. Het Instagram-account van UNIQLO deelde op 23 augustus 2023 een graphic waarin de opkomende samenwerking werd geteased. In de video zien we het welbekende figuur van KAWS. Het shirt komt met de print ‘What Party: Tide’ uit 2021. De ‘X’d-out eyes’, een kenmerkend element van KAWS’ werken, keert ook terug op het item.

Voor nu is er nog niet veel bekend over de opkomende KAWS x UNIQLO collectie. Wel kunnen we het shirt, en mogelijk andere items, in 2023 verwachten. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.