Skip to content
Upcoming

Karhu dropt nieuwe Fusion 2.0 colorways op donderdag 20 september

18 september 2018 16:02
Karhu dropt nieuwe Fusion 2.0 colorways op donderdag 20 september

Karhu is een upcoming sneakermerk dat steeds populairder wordt. Karhu, wat ‘’beer’’ betekent in het Fins, is een hardloop merk in Europa en maakt al meer dan 100 jaar technical running en outdoor gear. Met veel kennis en een diepe band met het buitenleven maakt Karhu gebruik van de Finse principes, een zo simpel mogelijk design vooral gericht op comfort van het lopen. De sneakers van Karhu zijn gedragen door de grootste Finse lopers, waaronder Boston Marathon kampioen Olavi Suomalainen en Paavo Nurmi.

Er komen nu 6 nieuwe colorways, Night Sky/Poseidon, Grey/Navy, Buckthorn Brown/Silver Birch, Navy/Rot, Butternut/Capulet Olive en Turtoise Shell/Bracken. De sneakers beschikken over premium suede en hebben een modern en clean design. Ben jij benieuwd naar de sneakers? Scroll dan snel verder! De sneakers zijn vanaf 20 september 00:00 uur verkrijgbaar bij o.a. Sneakerbaas.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.