Skip to content
Upcoming

Karhu’s Legacy 96 OG ‘Tillandsia Purple’ komt zaterdag uit

22 augustus 2019 13:11
Karhu’s Legacy 96 OG ‘Tillandsia Purple’ komt zaterdag uit

Na de release van het op Carlos Sainz Sr geïnspireerde ‘Rally’ pack vorige week, released Karhu nu een nieuwe Legacy 96 OG ‘Tillandsia Purple. Karhu is een Fins sneakermerk dat de laatste jaren enorm populair aan het worden is. Met steeds nieuwe modellen en technologie, klimt Karhu langzamerhand naar de top.

De Legacy 96 OG werd voor het eerst geïntroduceerd in 1996. De sneaker is uitgerust met een Air Cushion, een constructie op de hiel en een Eva tussenzool dat de sneaker geschikt maakt voor Olympische sporters. De nieuwe Legacy 96 OG is gemaakt van Italiaans leer en komt in een witte/paarse colorway genaamd ‘Tillandsia Purple’. De sneaker beschikt over de klassieke zool. De Legacy 96 is vrijwel volledig wit met paarse accenten. Karhu’s Legacy 96 OG komt in een speciale verpakking met een extra set van grijze en paarse veters. Bij de aanschaf van de sneaker krijg je een bijpassende tas die ook functioneert als een rugzak. De tas krijg je echter niet als je de sneaker online aanschaft.

De Karhu Legacy 96 OG ‘Tillandsia Purple’ is vanaf zaterdag 24 augustus beschikbaar bij Karhu en geselecteerde retailers. De sneaker heeft een prijs van €150,-. Voor meer sneakerreleases check je de releasekalender.


Karhu Legacy OG ‘Tillandsia Purple’ | F806001

Karhu Legacy OG 'Tillandsia Purple'

F806001 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders