Skip to content
Upcoming

Het Karhu Outdoor Pack is echte ‘match made in heaven’ voor de herfst

4 november 2020 09:00
Het Karhu Outdoor Pack is echte ‘match made in heaven’ voor de herfst

Karhu dropt aanstaande vrijdag 6 november 2020 maar liefst 2 packs tegelijk. Eén daarvan is het Karhu Colour of Mood Pack Part 3. Over dit kleurrijke pack hebben we begin van deze week al over geschreven en is zeker de moeite waard om te bekijken. Naast het Colour of Mood Pack Part 3 brengt Karhu dus ook nog het Outdoor Pack. Dit pack zal twee nieuwe colorways bevatten van de populaire Karhu Fusion 2.0 en blijkt een echte ‘match made in heaven’ voor de herfst te zijn!

De Fusion 2.0 is het populairste model van Karhu en is het altijd heerlijk om nieuwe colorways te zien op dit model. Karhu bestaat al meer dan 100 jaar en specialiseerde zich vroeger vooral in producten voor de Olympische Spelen. Denk hierbij aan speren en track schoenen. Nu 100 jaar later heeft Karhu zich gespecialiseerd in sneakers en begint het Finse merk steeds populairder te worden.

Karhu Fusion 2.0 ‘Stormy Weather’

In het Karhu Outdoor Pack zitten twee colorways op de Fusion 2.0 genaamd ‘Stormy Weather’ en ‘Peyote’. Natuurlijk zijn beide sneaker weer opgebouwd uit premium materialen zoals mesh, suède en textiel. De Stormy Weather colorway komt goed zijn naam na. Verschillende kleuren donker blauw verschijnen op het bovenwerk. Deze kleuren worden gecombineerd door tinten roze. Onder het bovenwerk zit een huidskleur midssole met witte spikkels als decoratie.

Karhu Fusion 2.0 Outdoor Pack 'Stormy Weather'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Outdoor Pack
Karhu Outdoor Pack

Karhu Fusion 2.0 Peyote

De Peyote colorway is een stukje kleurrijker. Een kleuren combinatie van licht bruin en blauw is te vinden op het bovenwerk. Gele hits zijn geplaatst op de hiel tab en eyestays. Onder het bovenwerk zit een donker blauwe midsole en zijn er dit keer ook weer witte spikkels geplaatst als decoratie.

Karhu Fusion 2.0 Outdoor Pack 'Peyote'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Outdoor Pack
Karhu Outdoor Pack
Images by Karhu

Het Karhu Outdoor Pack komt uit op vrijdag 6 november voor €140. Wil jij geen een sneaker release missen, houd dan onze releasekalender in de gaten.