Skip to content
Upcoming

Karhu: nieuwe februari releases 🔥

19 februari 2021 16:45
Karhu: nieuwe februari releases 🔥

Er staan weer nieuwe releases van Karhu gepland voor de maand februari! Dit keer komt het Finse merk uit met twee klassieke sneakermodellen met verschillende colorways. Neem hier een kijkje naar de nieuwste Karhu sneakers.

Karhu sneakers

KARHU

Karhu is een Fins merk dat al sinds 1906 bestaat. Het merk begon met producten voor hardlopen en focuste zich op outdoor gear. Karhu betekent dan ook ‘beer’ in het Fins en die is ook te zien op het logo. Naast de beer, is ook vaak de letter ‘M’ te zien op Karhu schoenen. Deze letter komt van het woord ‘Mestari’ wat ‘Kampioen’ betekent in het Fins. Nog steeds ontwikkeld het merk goede running gear, maar ze hebben ook unieke lifestyle sneakers. Voor hun februari release komen ze uit met nieuwe colorways voor twee modellen: de Albatross 82 en de Mestari.

Albatross 82

De Albatross 82 bevat een unieke Air Cushion Construction. Karhu was het eerste merk dat in 1970 deze techniek uitvond. De techniek was zo revolutionair dat andere grote schoenmerken de techniek overnamen. De Albatross was de bekendste schoen van Karhu die deze Air Cushion had. Het model was erg populair bij zowel mannen als vrouwen doordat het een lichte, sportieve schoen was. Speciaal voor hun nieuwe release van de Albatross 82, brengen ze een exacte replica terug in maar liefst 4 verschillende colorways.

Karhu Albatross 82
Karhu Albatross 82
Karhu Albatross 82
Karhu Albatross 82

Mestari

Ook de Mestari werd al decennia geleden ontworpen door het Finse merk. In 1977 werd het model voor het eerst uitgebracht en bleef lang populair over de hele wereld. Er werden meer dan 1 miljoen paar Mestari’s verkocht! Nu, in 2021, keert het model terug met zijn Air Cushion Midsole en vier kleurrijke designs.

Running shoe
Mestari
Karhu Mestari
Karhu sneakers

Wil jij een stukje historie aan je voeten hebben? De comfortabele Karhu Albatross 82 en Mestari worden nog verwacht te releasen in deze maand: februari 2021. Houd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om de releasedatum niet te missen!