Skip to content
Upcoming

Het Karhu ‘Marathon Pack’ met drie colorways dropt 12 juni

11 juni 2020 09:15
Het Karhu ‘Marathon Pack’ met drie colorways dropt 12 juni

Karhu komt met een nieuwe versie van het ‘Marathon Pack’. Het merk zet dit keer drie colorways in de pack vol zomerse details.

Voor het tweede deel van het Marathon Pack lieten ze zich inspireren door Töölönlahti, een populair hardloopgebied naast het Olympisch Stadion en het standbeeld van de legendarische Finse hardloper Paavo Nurmi. Vaak vermeld als een ‘must-run” route ‘door Finse mediakanalen, het gebied is een van de meest voorkomende plaatsen in Helsinki om te rennen. Enorme hoeveelheden hardlopers vind je hier aan het trainen.

Een van de oudste hardloopevenementen in Finland (opgericht in 1929), de Kaisaniemen Run, vindt plaats in zowel de Kaisaniemi en Töölönlahti. Finse lopers Paavo Kotila en Eino Oksanen, die beiden de Boston Marathon hebben gewonnen, hebben ook dit historische hardloopevenement gewonnen.

Het Karhu ‘Marathon Pack’ bestaat uit een Fusion 2.0 en twee Aria 95’s in sportieve toepasselijke colorways. De witte en gebroken witte lederen onderdelen die op alle drie de sneakers worden gebruikt, zijn geïnspireerd op de witte esthetiek van de Alvar Aalto.

De houten trainingsroute is een directe link naar de suède overlays op de Fusion 2.0. De felgekleurde suède panelen van beide Aria 95 modellen zijn een link naar de jaren 80 en begin jaren 90.

Het Karhu ‘Marathon Pack’ met deze zomerse colorways zijn vanaf vrijdag 12 juni om 00:00 uur verkrijgbaar via diverse geselecteerde Karhu retailers. Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor meer info over deze release.

Karhu Fusion 2.0 Marathon Pack 'Rainy Day'

F804078 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Karhu Aria Marathon Pack 'Jazzy'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria Marathon Pack 'Dazzling Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
karhu Marathon pack
karhu Marathon pack
karhu Marathon pack
karhu Marathon pack
Images by: Karhu