Skip to content
Upcoming

De Karhu Legacy 96 krijgt een Jet Black/Gray Violet colorway

14 oktober 2020 09:04
De Karhu Legacy 96 krijgt een Jet Black/Gray Violet colorway

Karhu is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het Finse merk dropt telkens weer fantastische packs met zeer goede kwaliteit sneakers. De Legacy 96 is één van de populairste modellen van het merk en komt de sneaker dit keer in een mooi donkere colorway met opvallende details.

Karhu is opgericht in Finland in 1916. Het merk hete eerst AB Sportartiklar Oy. AB Sportartiklar Oy gebruikten al het beer logo dat wij kennen van Karhu. Na 1920 veranderde AB Sportartiklar hun naam naar Karhu. In 1970 maakte Karhu hun eerste ‘Air Cushion’ sneaker wat werd gebruikt voor hardlopen. Nu 50 jaar later zijn deze sneakers onderdeel geworden van de sneaker cultuur en zien we ze steeds vaker langskomen op straat.

Karhu Legacy 96 ‘Gray Violet’ | F806013

Licht grijs mesh bevind zich op de toebox gecombineerd met donker grijs op de hiel en gebied rondom de enkel. De mudguard en hiel zijn gemaakt van suède en hebben een donker violet kleur gekregen. Op de midfoot is een grote zwart lederen overlay geplaatst met het Karhu logo gestikt in het wit. Fel oranje hits zijn te vinden op de toebox, tong en hiel. De upper van de sneaker zit op een sail midsole met zwart spikkels erop.

De Karhu Legacy 96 ‘Gray Violet’ komt uit op vrijdag 16 oktober bij onder andere NITTEN voor €125. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Karhu Legacy 96 'Gray Violet'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Legacy 96
Karhu Legacy 96
Karhu Legacy 96
Images by Karhu