Skip to content
Upcoming

Karhu Fusion 2.0, een nieuwe klassieker

23 september 2020 16:21
Karhu Fusion 2.0, een nieuwe klassieker

Karhu sneakers zijn ondertussen niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Dit is zeker niet gek want alle sneakers zijn clean en van goede kwaliteit. In dit artikel nemen we laatste drop van de Karhu Fusion 2.0 onder de loep!

Karhu Finland

Karhu is zeker geen nieuw merk maar is wel bezig met een flinke opmars. Zonder gekke colorwayx of uitbundige printjes weet het merk steeds weer unieke sneakers neer te zetten. Karhu is het bewijs dat als je lang genoeg gewoon doet je vanzelf speciaal wordt. Een leuk feitje is dat het merk is dat als eerst drie strepen op schoenen deed gebruiken! Later besloot het merk dit kenmerk te verkopen aan een ander sportmerk, namelijk adidas.

Karhu sells its three stripes trademark to a now well-known athletic shoe company that still uses it to this day. The price? Two bottles of good whiskey and about 1,600 euros.

Karhu

Karhu Fusion 2.0

De nieuwste Karhu drop bestond uit twee nieuwe colorways op de Fusion 2.0. Dit model kenmerkt zich door zijn vele panelen en de ijzeren veter gaten. De midsole is niet saai en vlak meer heeft verschillende lijnen en vormen. In deze drop zitten twee colorways, één colorway heeft een diepe petrol kleur gekregen met wat groene en bruine accenten. Dit terwijl de ander colorway een donker blauwe upper heeft met lichtblauwe accenten.

Waar veel sneakers steeds duurder worden, €200,- is geen rare prijs meer, is de Fusion 2.0 prima betaalbaar. De sneaker is namelijk €140,-. Wat ons betreft krijg je veel waar voor je geld. De sneaker heeft verschillende materialen zoals suede op de overlays, mesh op de toebox en ook nog reflecterende details. Niet zien de sneakers er goed uit ze zitten ook lekker aan de voet. De iewat dikkere tong bied goed comfort aan de bovenkant van je voet. Ook bied de stevige maar zachte lining goed pascomfort.

De laatste twee Karhu Fusion 2.0 colorways zijn nog verkrijgbaar bij een groep retailers. Karhu sneakers zijn meestal goed te verkrijgen maar komen weinig in de sale, omdat ze toch vaak uitverkopen. Check hieronder de foto’s van de nieuwste Fusion 2.0s.


Karhu Fusion 2.0 'Pale Aqua'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Fusion 2.0 Pale Aqua
Karhu Fusion 2.0 Pale Aqua

Karhu Fusion 2.0 'Reflective Pond'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Fusion 2.0 Reflective Pond
Karhu Fusion 2.0 Reflective Pond
Afbeeldingen: Sneakerjagers