Skip to content
Upcoming

Karhu dropt binnenkort het Fall Pack

24 augustus 2020 17:00
Karhu dropt binnenkort het Fall Pack

Het is even stil geweest als het gaat om nieuwe releases van Karhu, maar daar komt snel verandering in. Karhu dropt binnenkort namelijk drie sneakers die onderdeel zijn van het Fall Pack.

Karhu werd opgericht in 1916 in Finland door het bedrijf Ab Sport Artiklar, die een beer gebruikte als logo. In 1920 veranderde Ab Sport Artiklar hun naam naar Karhu. De toenmalige producten die Ab Sport Artiklar maakten waren discussen en speren die gebruikt werden voor de bijbehorende werpsporten, maar na hun naamsveranding ging het merk ook hardloopschoenen en atletiekschoenen maken.

Karhu Fall Pack

In het pack zitten twee colorways voor de Karhu Fusion 2.0 en één colorway voor de Karhu Legacy 96. De Karhu Fusion 2.0 komt in een Night Sky en in een Lily White colorway. De Night Sky colorway heeft een base gemaakt van mesh met lederen panelen die over elkaar heen lopen in een witte kleur. Donkerblauw suède is geplaatst op de hiel, toebox en tong. Het bovenwerk wordt afgesloten door een opvallende oranje kleur rondom de enkel. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en een zwart, wit en oranje gekleurde outsole.

De Lily White colorway is net iets minimalistischer. De sneaker heeft een kleurencombinatie van grijs, wit, bruin en hits van oranje. Dit keer is er geen mesh te vinden en is dit vervangen door leer. Oranje hits zijn te vinden op de hieltab en zijkant van de toebox. De midsole van de sneaker is grijs en heeft als decoratie zwarte spikkels.

Als laatste hebben we de Karhu Legacy 96 in een Cinnamon Stick colorway. De base van de sneaker is gemaakt van grijsblauw mesh. Wit lederen overlays zijn geplaatst op de midfoot. De Cinnamon Stick kleur is te vinden op de suède toebox. Karhu branding is geplaatst op de midfoot, hiel en toebox. Het bovenwerk zit op een minimalistische witte midsole en zwarte outsole.

Het Karhu Fall Pack komt uit op vrijdag 28 augustus. Check hieronder de foto’s en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneakerrelease te missen.


Karhu Fusion 2.0 Fall Pack 'Night Sky'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Fall Pack
Karhu Fall Pack

Karhu Fusion 2.0 Fall Pack 'Lily White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Fall Pack
Karhu Fall Pack

Karhu Legacy 96 Fall Pack 'Cinnamon Stick'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Fall Pack
Images by Karhu