Skip to content
Upcoming

Karhu dropt twee packs op vrijdag 13 maart 2020

12 maart 2020 15:15
Karhu dropt twee packs op vrijdag 13 maart 2020

Karhu is volop bezig met het releasen van sneakers. Voor morgen, 13 maart 2020, staat er niet één pack op gepland om te droppen, maar twee! Karhu dropt namelijk het ‘Trophy Pack’ die bestaat uit drie sneakers. Het andere pack is het ‘True to Form’ pack en hierin is het Fusion 2.0 te vinden in twee colorways.

Karhu is een Fins sportmerk dat in 1916 werd opgericht. Het logo van het merk is een beer, omdat karhu in het Fins beer betekent. Karhu staat bekend om het feit dat ze producten verkopen als hardloopschoenen, sportkleding en skiproducten. Ondertussen zijn er al vele verschillende modellen en dat zien we ook terug in de releases van vrijdag 13 maart 2020.

Karhu ‘Trophy Pack’ | Closer Look

Zoals we al zeiden bestaat het ‘Trophy Pack’ uit drie verschillende modellen, namelijk de Aria, Synchron Classic en de Legacy. Alle drie de sneakers beschikken over een kleurrijk bovenwerk. Twee colorways in het pack zullen over een ‘Stellar’ colorway beschikken en de andere zal over een ‘Rainy Day’ colorway beschikken. Bekijk hieronder de sneakers en een link naar de Releasekalender voor meer informatie over het pack!

Karhu Aria Trophy Pack 'Stellar'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu

Karhu Synchron Classic Trophy Pack 'Rainy Day'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu

Karhu Legacy Trophy Pack 'Stellar'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu
Images by Karhu

Karhu ‘True to Form’ Pack | Closer Look

Naast het ‘Trophy Pack’ verschijnt er ook een ‘True to Form’ pack. Deze bestaat uit het Fusion 2.0 model in twee verschillende colorways. Zo zien we een ‘Blue’ colorway en een ‘Rainy Day’ colorway. Ook deze twee colorways beschikken over een kleurrijk bovenwerk waardoor jij echt ready kan zijn voor het zomerse weer dat langzamerhand deze kant op komt. Check hieronder de sneakers van het pack en bekijk onze Releasekalender voor meer informatie over het pack.

Het ‘Trophy Pack’ en het ‘True to Form’ pack verschijnt op vrijdag 13 maart 2020. Het ‘True to Form’ pack zal een prijskaartje hebben van €140,-. Terwijl het ‘Trophy Pack’ een prijskaartje van €130,- heeft. Beiden packs zullen verkrijgbaar zijn bij 43Einhalb. Bekijk onze Releasekalender voor meer informatie.

Karhu Fusion 2.0 True To Form 'Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 True To Form 'Rainy Day'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu
Images by Karhu